כמיליון שקלים יועברו לטובת בעלי העסקים המקומיים בראשון לציון, במסגרת חלוקת תווי השי לעובדי העירייה והחברות העירוניות לרכישות בבתי העסק בעיר
כדי להטיב עד כמה שניתן עם בעלי העסקים בעיר, הגדירה העירייה כי העסקים שיוכלו להשתתף יהיו קטנים ובינוניים ואינם שייכים לרשת ארצית שמונה 15 סניפים ומעלה. ראש העירייה, רז קינסטליך: "כולנו ערבים זה לזה"

כמיליון ₪ יופנו לעסקים הקטנים והבינוניים בראשון לציון. עיריית ראשון לציון מצאה דרך יצירתית לסייע לעסקים בעיר להרים את הראש מעל המים, וזאת על רקע המשבר הכלכלי בשנה האחרונה.
במקום לחלק לעובדים תווי קנייה ארציים בחגים, שבדרך כלל ניתנים למימוש ברשתות ענק, הוחלט להתקשר עם חברת BUYME שיצרה כרטיס מיוחד למימוש רק בראשון לציון. כדי להטיב עד כמה שניתן עם בעלי העסקים בעיר, ההשתתפות בתווים פתוחה רק בפני עסקים קטנים ובינוניים ושאינם שייכים לרשת ארצית שמונה 15 סניפים ומעלה.
כך למשל נמנים עסקים מקומיים כמו: מרכז השעון והתכשיט, שיר זלינגר איפור ותסרוקות, צעצועי רונית, מיכל שמש-ענו, ניהול מערכות יחסים, רטרו פנקייק בר ועוד.
תו הקנייה הדיגיטלי נשלח במסרון לעובדים. בהמשך תבחן העירייה אפשרות לנהוג כך גם בחלוקת התווים הבאה בחגים.
ראש העירייה, רז קינסטליך:
"העסקים המקומיים הקטנים והבינוניים הם מנוע הצמיחה של הקהילה. מחובתנו להתגייס ולסייע להם להרים את הראש מעל פני המים, בסופו של דבר, כולנו, עובדי העירייה והחברות העירוניות והתושבים, ערבים זה לזה. אם כבר אנחנו מחלקים תווי קנייה לעובדים, מדוע שלא ינותבו לעסקים המקומיים שצמאים לכל תמיכה".
צילום: עידן גרוס
יוזמה זו היא חלק משורה של פעולות שנקטה העירייה כדי להטיב עם בעלי העסקים המקומיים בעיר, כך למשל יזמה העירייה שבוע עסקים שבו פרסמה העירייה את ההטבות והמבצעים של בעלי העסקים. סיירת דיגיטלית של בני נוער עברה בין בתי עסק וסייעה להם להקים דפי פייסבוק ואינסטגרם לעסק על מנת לאפשר להם להתרחב במכירה ברשת. העירייה אפשרה לבעלי מסעדות ובתי קפה "לגלוש" לשטח הציבורי הסובב את בית העסק, מבלי לפגוע בדרכי הגישה, כך שיוכלו להציב יותר שולחנות בהתאם לריחוק המותר. עסקים אלו יהיו פטורים מכל אגרה נוספת למשך שלושה חודשים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחואם יש אנשים שלא אוכלים במסעדות ואיו להם צורך לקניה מכל העסקים שהגבילו אותנו, יוצא שאין לי ממש שימוש בתווי קניה ובגיפט קרד שחלקים לכל עובדי העיריה25.04.21 19:23 תגובה
-
אורחלא נורא גבר.. תתרום הכל טוב26.04.21 06:36 תגובה
-
-
אורחשמחלקים25.04.21 19:24 תגובה
-
אורחכל הכבוד25.04.21 20:06 תגובה
-
אורחיש כאלה שאין להם מה לאכול למה לא מחלקים להם עובדי עייריה יד להם עבודה ומפרנסים טת עצמם..25.04.21 20:27 תגובה
-
אורחכל הכבוד25.04.21 20:28 תגובה
-
אורחתמיד יהיה האחד שמתלונן ולא מרוצה25.04.21 20:28 תגובה
-
אורחלמה לא רשמתם שרק החברים של רז נכללים ברשימה? לפחות תהיו הוגנים.26.04.21 09:47 תגובה
-
אורחרק מי שתרם לבחירות של רז קיבל הטבה26.04.21 09:51 תגובה
-
אורחכל הכבוד לרז שדואג לחברים לפרנסה.תודה26.04.21 11:31 תגובה
-
אורחאפשר גם לפרגן !!!למה הרוע? תבורך ראש עיר יקר ועירית ראשון:"יישר כוח "26.04.21 15:33 תגובה
-
אורחטיפשה-זו רשימה מצומצמת של חברים של רז-תוכלי לבדוק את הרשימה מול התורמים של רז בבחירות-זה חייב להיות גלוי-אנחנו לא אומרים סתם דברים27.04.21 10:24 תגובה
-

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: