הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אחיו של זוהר ארגוב חשוד בדקירה

צילום דוברות איחוד הצלה

אבי בר

באירוע דקירה שהתרחש השבוע בתל אביב מתברר כי החשוד בדקירה הוא בצלאל עורקבי אחיו של הזמר המנוח זוהר ארגוב.

האירוע התרחש ביום שני בשעה 20:30 לאחר שהתקבל דיווח בדבר חשד לאירוע דקירה בדרך בן צבי בת"א במהלך קטטה בין 2 תושבי המקום, על רקע ויכוח בין הניצים. מהמקום פונה אדם בשנות ה - 50 במצב קשה לבית חולים וולפסון.

בתוך כך, שוטרי תחנת יפו פתחו בסריקות, בסיומן איתרו סמוך למעון בו מתאחסנים השניים, את החשוד בצלאל עורקבי שפונה אף הוא מהמקום לקבלת טיפול רפואי באורח קל.

בדיון בבית המשפט טען החשוד, כי נקלע למקום והנדקר גנב טלפונים. אך סרטון מצלמה חשף כי בצלאל עורקבי תקף את הנדקר גם באמצעות אבן, בדיון טען כי הנדקר ניסה לדקור אחרים והוא התערב כדי לנטרל אותו ואף נדקר בעצמו.



החובשים של מד"א יענקי רוזנפלד ואשר גרייבר סיפרו:

"הפצוע שכב על המדרכה כשהוא בהכרה וסובל מפציעה חודרת ומדממת בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל עצירת דימומים וחבישות, הכנסנו אותו במהירות לאמבולנס ופינינו במצב קשה ויציב להמשך טיפול בבית החולים


ניר דורפמן חובש איחוד הצלה מסר:

"מדובר בגבר בן 60 שנמצא ע"י עוברי אורח מוטל חבול ופצוע במצב קשה. בסיוע חובשים נוספים הענקנו לו סיוע ראשוני בזירת האירוע ולאחר מכן הוא פונה למרכז הרפואי וולפסון בחולון".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה