הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אור הלר מגיע לראשון לציון! אור הלר הכתב הצבאי של ערוץ 13 יקיים הרצאה בפני גמלאי ההסתדרות בראשון לציון על מבצעי צה"ל כולל מבצע "שומר החומות" ביום שני 21/6 בשעה 10:00 בבוקר באולם מופ"ת לפרטים והרשמה 03-9687064/5

ההרצאה מיועדת לגמלאי ההסתדרות במרחב ראשון לציון ולמצטרפים חדשים

אבי בר

ביום שני 21/6 בשעה 10:00 באולם מופ"ת בראשון לציון תתקיים הרצאה מרתקת לגמלאי ההסתדרות במרחב ראשון לציון של הכתב הצבאי אור הלר מחדשות ערוץ 13.

בהרצאה המרתקת יספר אור הלר על תפקיד הכתב הצבאי בטלוויזיה הישראלית, על הגישור בין הפטריוטיזם לבין הביקורתיות, בין עיתונאות ואזרחות ישראלית, על סיקור מלחמה ישראלית ועוד. ההרצאה הייחודית של הלר סוקרת את מאבקי היצרים במטה הכללי על התדמית של צה"ל ועל התקציבים הנדרשים. ההרצאה פורטת את האינטרסים מאחורי הכתבות הצבאיות ואת מה שמסתתר מאחורי הצנזורה.

במהלך ההרצאה יעלו הסיפורים המרגשים ביותר ממבצעים שונים וביניהם "עופרת יצוקה", "עמוד ענן", "צוק איתן", פרשת הרפז ופרשת מרמרה, מבצע שומר חומות ועוד.


לפרטים והרשמה 03-9687064/5 אורה/מימי

או ישירות בבית ההסתדרות ברחוב רוטשילד 62 ראשון לציון




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה