הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המשנה לראש העיר, עידן מזרחי מבקש להקל בתנאי דיור בר השגה של הזוגות הצעירים בפרוייקטים עתידיים בראשון לציון שיאפשר להם לעזוב את הדירה בה זכו לאחר 30 חודשים מקום 4 שנים

"יוצא שהפרוייקט שמטרתו לעזור לתושבים להתקדם בחיים ולהגיע לדירה, למעשה מעכב אותם וכובל אותם משך תקופה משמעותית ולא מאפשר להם להתקדם הלאה לדירה המתאימה לצרכיהם המשתנים" , כתב עידן מזרחי בהצעתו.

חנה קקיאשוילי

המשנה לראש העיר, עידן מזרחי הגיש הצעה לסדר שתקל בתנאים של הזוכים בפרוייקטים של דיור בר השגה (קנייה או השכרה לטווח ארוך). על פי הצעתו מבקש מזרחי לשנות את המתווה הקיים כיום בו הדיירים צריכים לקבל את אישור העירייה למכור/לשכור בטרם חלפו 4 שנים מקבלת הדירה. לטענתו פעמים רבות מדובר על זוגות צעירים אשר במהלך השנים מתרחבת משפחתם, והמתווה הקיים מקשה עליהם מאחר והדירות כבר לא עונות לצרכים שלהם.

"יוצא שהפרוייקט שמטרתו לעזור לתושבים להתקדם בחיים ולהגיע לדירה, למעשה מעכב אותם וכובל אותם משך תקופה משמעותית ולא מאפשר להם להתקדם הלאה לדירה המתאימה לצרכיהם המשתנים" , כתב עידן מזרחי בהצעתו.

חשוב להדגיש כי הצעתו של עידן מזרחי מכוונת לפרוייקטים עתידיים של העירייה ולא פרוייקטים קיימים.

המתווה החדש אותו מציע מזרחי:

1. אישור המכירה יופחת ל30 חודשים מרגע האכלוס במקום 4 שנים

2.איסור השכרת הדירה יופחת ל30 חודשים במקום 4 שנים

ההצעה קבלה את אישור הנהלת העיר ותובא מחר 14.7 לאישור סופי בישיבת המועצה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה