לאחרונה החל מאבק בשכונת נאות שקמה בנוגע לאישור הקמת מבנה דת שנדון בימים אלו בוועדת התכנון המקומית. הדבר עורר סערה בקרב התושבים שפועלים למנוע את הקמתו של המבנה מאחר והוא אינו נותן מענה לצרכי השכונה והתושבים, זאת בנוסף לטענה כי יש מספיק בתי כנסת בנאות שקמה. מנגד טענו התומכים על מלחמת דת שנערכת בשכונה ולחצים שמפעילים התושבים על מנת למנוע את הקמת המבנה. התומכים טוענים כי בכל פעם שעולה נושא הקשור בדת מתעוררת סערה. התושבים משני צידי המתרס פתחו עצומות הקוראות לתמוך במאבק בעד/נגד על מנת למנוע/ לתמוך בפרוייקט עליהם חתמו כאלפיים תושבים.
בעקבות הפרסומים החלה מוערבות של חברי המועצה מירב שמואלי דולב, אילנית הרוש (שקיימה סיור במקום ביום חמישי האחרון) וד"ר הדס הכהן (שיצאה פוסט נוקב נגד אילנית הרוש והוויכוח בנושא הדת). יש לציין כי הנושא הועבר לעיונו של ראש העיר, רז קינסטליך.
בדף הרשמי של הרב מרדכי אנגלמן בפייסבוק נכתב בעקבות הסיור של אילנית הרוש:
להלן נוסח העצומה שנפתחה על ידי תלמידי רב:
לאחר הקצאת השטח ע"י עיריית ראשון לציון בקדנציה הקודמת בראשות דב צור ולאחר אישורי הועדה לתכנון ובנייה החלה העמותה לקדם את בניית המרכז התורני להנצחת השואה ובית הכנסת ברחוב גדולי ישראל 17 בשכונת נאות שיקמה( סמוך לאצטדיון האתלטיקה רחוק מבתי מגורים של תושבים) .
כיום לאחר אישור הועדה לתכנון ובנייה ישנם קומץ מתנגדים אשר מנסים להפעיל מנופי לחץ על מקבלי ההחלטות בעיר ולטרפד את הקמת המרכז התורני אשר יהווה מקום ערכי חינוכי לכל תושב בעיר .
לצערנו ישנם פוליטיקאים בעלי אינטרס אנתי דתיים המנסים לקושש קולות מהציבור ובכך מתיימרים לסייע לטרפד את הקמת המבנה הנ"ל.
על כן באנו תלמידי הרב לבקש את עזרת הציבור היקר ולתמוך בעד הקמת המבנה של מורינו הרב אשר מקדיש למעלה מ25 שנים של פעילות למען הציבור בעיר כולה ובמערב בפרט ולכן כל י שדובר אמת בלבבו מתבקש לחתום על העצומה ובשם השם נעשה ונצליח .
למעבר לעצומה:
https://www.atzuma.co.il/arav148
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה