בשנים הקרובות ראשון לציון תמשיך לגדול והיא בדרך להפוך לעיר השלישית בגודלה בישראל. ברחבי העיר מתקיימים פרוייקטים חדשים של בנייה וכן פרוייקטים של התחדשות עירונית. בין השכונות המתחדשות נמצאת שכונת נחלת יהודה שמתפתחת בימים אלו ונמצאת בתקופה מהותית של תכנון ופיתוח. על מנת להיערך לקליטת התושבים ולענות על הצרכים של התושבים תקיים העירייה באמצעות אגף מנהל הקהילה, ערב שיתוף ציבור בו יקבלו התושבים את כל המידע על השכונה.
במהלך הערב תקבלו מידע על מה שצפוי להיבנות, תחבורה, כבישים, מוסדות ציבור ועוד. בנוסף, תוכלו לקבל מענה לשאלות, בקשות ולהציע רעיונות מול גורמי העירייה הבכירים והמתכננים.
המפגש יתקיים ביום שני, 13.12 בשעה 19:00, במועדון הספורט נחלת 360, רחוב העצמאות 37, ראשון לציון
המפגש יערך בנוכחות ראש העירייה ומנהלי המחלקות הרלוונטיים.
לפרטים והרשמה לחצו כאן http://d9.ai/s/2wqlnl/8bhn
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה