קבוצת ותיקי הפועל עירוני ראשון לציון פתחה את עונת 2021/22 בסדרת ניצחונות במשחקי הגביע והליגה למקומות עבודה
בתום המחזור השני חולקת הפועל את המקום הראשון בטבלה עם רמת אליהו המקומית

בימים אלו נפתחה עונת המשחקים של הליגה למקומות עבודה בה קבוצת ותיקי הפועל עירוני ראשל״צ ממשיכה להציג הישגים במטרה להיות אלפוה גם השנה. כזכור בעונה האחרונה סיימה הקבוצה כאלופת מחוז מרכז, ופיינליסטית גמר גביע המדינה ואליפות המדינה.
הפועל פתחה את העונה במשחק גביע קשה מול ותיקי נתניה בה משחקים כוכבי עבר כגון חלוץ נבחרת ישראל בעבר, עומר גולן, וכוכבים נוספים. בגביע ניצחה הפועל את נתניה 3-2 מצמד של יניב בר כליפא, וגיא יצחקוב.
גם הגרלת הליגה זימנה להפועל מפגש מוקדם עם נתניה, במגרש העמית בעיר. חרף חיסורים רבים של פציעות והיעדרויות שונות, גברה הפועל 1-0 על נתניה, במשחק מותח עד לדקות הסיום.
במחזור הפתיחה של העונה הביסה הפועל ראשל"צ את בני יפו 7-2.
את השערים כבשו: יניב בר כליפא (3) , גיא שכניק הבלם בשער היסטורי, שגיא קינן , אוראל קותא ואופיר שרעבי
בתום המחזור השני חולקת הפועל את המקום הראשון בטבלה עם רמת אליהו המקומית, שכזכור גברה על הפועל ראשל"צ בגמר אליפות המדינה. השבוע יצאה הקבוצה למשחק חוץ מול בית שמש , המונה שחקני עבר רבים מביתר והפועל ירושלים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.