הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תמר יונגסטר חניכת רון ורדי ותלמידת ביה"ס בן גוריון בראשון לציון זכתה במקום הראשון בתחרות האתגר היוקרתית של האקדמיה למדעים בניו יורק

תמר, שלומדת זו השנה השלישית ברון ורדי וחברי הצוות שלה מארה"ב, הציעו המצאה לגילוי מהיר של מחלת האלצהיימר באמצעות תוכנת מחשב.

חנה קקיאשוילי

הישג נוסף למערכת החינוך בראשון לציון.

לאחרונה התבשרה מערכת החינוך על זכייתה של תמר יונגסטר, תלמידת רון ורדי ובית ספר בן גוריון זכתה במקום הראשון בתחרות האתגר היוקרתית של האקדמיה למדעים בניו יורק.

תמר לוקחת חלק בתוכנית של האקדמיה למדעים בניו יורק אליו הצטרף לפני 3 שנים בית ספר רון ורדי. השנה לוקחים בתוכנית 9 תלמידים מהעיר.

תמר, שלומדת זו השנה השלישית ברון ורדי וחברי הצוות שלה מארה"ב, הציעו המצאה לגילוי מהיר של מחלת האלצהיימר באמצעות תוכנת מחשב. התוכנה תזהה שינויים בקצב ובמהירות ההקלדה של האדם, וכך תוכל לגלות אם הוא עובר תהליך של נסיגה קוגניטיבית. ההמצאה מתבססת על מחקר פורץ דרך בתחום. אגב, תמר וחברי הצוות מתכוונים להמשיך לפתח את הרעיון, עד שיהפוך להיות מוצר אמיתי


במסגרת התוכנית הוקם מסלול מיוחד לבני נוער (13-18) שנקרא The junior academy. למסלול הזה מגישים מועמדות בני נוער מכל העולם, אך רק כמה אלפים בודדים מתקבלים. במסגרת התכנית התלמידים מקבלים אתגרים ומוזמנים לפתור בעיות אמיתיות בתחומי המדע, הפיזיקה והביולוגיה, כחלק מצוותים בינלאומיים ובליווי של מנטורים שהאקדמיה מעמידה לרשותם. כל התלמידים שהתקבלו לתכנית, זוכים ברון ורדי לליווי צמוד, זמן עבודה במרכז, גיבוש במסגרת הקבוצה וכמובן שימוש בכל משאבי בית הספר לפרויקטים שלהם.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה