הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אסנת אליעזר, מונתה לתפקיד מנהלת בית הספר היסודי 'שקמה' בראשון לציון

אסנת אליעזר: "ניהול בית ספר הוא הייעוד שלי, אני חיה ונושמת את התפקיד.

מערכת האתר

אסנת אליעזר, מונתה לתפקיד מנהלת בית הספר היסודי 'שקמה' בראשון לציון.

אסנת, החלה את דרכה כעתודאית בתחום החינוך והחלה ללמד בגיל 20 כחיילת. לאחר השחרור לימדה בחטיבה הצעירה בית ספר 'אלונים' בראשון לציון, במקביל לעבודתה, עשתה קורס ניהול חטיבה צעירה בבית ברל, קורס מנהלים ותואר שני במנהל חינוך. בעשרים וחמש השנים האחרונות, ניהלה את החטיבה הצעירה, כיהנה כסגנית מנהלת והייתה חלק מהצוות המוביל בבית ספר 'שקמה' בראשון לציון.

אסנת אליעזר:

"ניהול בית ספר הוא הייעוד שלי, אני חיה ונושמת את התפקיד. אוביל את בית ספר 'שקמה' תוך שימור הקיים עם דגש על קבלת השונה והאחר תוך אמונה ועשייה למען עולם טוב יותר. אוסיף למידה חוץ כיתתית, חדשנית ויצירתית בה ילמדו הילדים במרחבי למידה שונים ומגוונים כגון גינה חקלאית עם צוות הוראה איכותי בשיתוף קהילת בית הספר."



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה