הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום שני 5.9 יתקיים מופע משותף של שולי רנד ועמיר בניון בהיכל התרבות ראשון לציון

עלות: 60 ש"ח

חנה קקיאשוילי
צילום: אילן בשור
צילום: אילן בשור

עיריית ראשון לציון, המחלקה לתרבות יהודית במנהל קהילה - מזמינים את התושבים למופע מדהים של הזמרים שולי רנד ועמיר בניון - "כשאנחנו מנגנים".

שולי רנד ועמיר בניון, שניים מענקי המוזיקה הישראלית, כל אחד בסגנונו וחותמו האישי המובהק, במופע משותף בניהולו המוזיקלי של שמוליק דניאל שגם הפיק את האלבומים ׳נקודה טובה׳, ׳ניצחת איתי הכל׳, ׳הרהורים׳ ועוד.

במופע יבצעו שולי ועמיר את השירים הגדולים מתוך הרפרטואר העשיר של שניהם מ:׳ניצחת איתי הכל׳, ׳שלכת׳, ו׳כשאת עצובה׳ ועד ׳אייכה׳, ׳בין קודש לחול׳, ׳עוקר הרים׳ ועוד שורה ארוכה של שירים אהובים ומרגשים שנכנסו לספר השירים הישראלי.

המופע עולה בעקבות אלבום חדש שראה אור לאחרונה בו שולי ביצע שירים שעמיר כתב לפני 15 שנה. קשה לדמיין את עולם המוזיקה הישראלית אלמלא בניון היה מעודד את שולי רנד להקליט אלבום אי שם ב-2008, מה שהוביל ל׳נקודה טובה׳ המופתי.

מתי? יום שני 5.9 בשעה 20:30 בהיכל התרבות

עלות: 60 ש"ח

לרכישת כרטיסים: https://www.htrl.co.il/event.asp?event=4774&fbclid=IwAR2Hz42sUXso8nvk-hditrQQUNE5Nuc5TDDEd8LhXzWob7YynURrgvl_RWY



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה