הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

דיירת אחוזת ראשונים, אריקה שץ, נפרדת מתפקידה ככפילה של המלכה אליזבת ה-2

אריקה מסכמת בחיוך ואומרת: ״אני כבר לא אהיה דיפלומטית כמו המלכה, אך מבטיחה להמשיך לשמור על חוש ההומור״.

מערכת האתר

אריקה שץ, נפרדת מתפקידה ככפילה של המלכה אליזבת ה-2

אריקה שץ, 81, 2 ילדים ו-4 נכדים, דיירת ב״אחוזת ראשונים״, יזמית, שחקנית המשתתפת בסרטים, הצגות ופרסומות. נודעה בשנים האחרונות בזכות היותה פרזנטורית המגלמת את דמותה של מלכת אנגליה, אליזבת ה-2. שץ היא דמות ססגונית באחוזה וקשה שלא להבחין בה. פעילה בוועדת תרבות, שותפה בארגון אירועים, משתתפת בחוג דרמה, תיאטרון, משחקי חשיבה ומספיקה גם להיות בתנועה מתמדת בחוג nia.


בשבוע שעבר, אחרי שנודע לכולם על דבר מותה של המלכה , נפרדת גם אריקה שץ רשמית מתפקידה ככפילה של אליזבת ומבקשת להיפרד מדמותה לדבריה:

״המלכה אליזבת נודעה כדיפלומטית מצטיינת. המלכה זכתה להיפגש עם כל נשיאי ארה״ב ומנהיגים אחרים בעולם השנויים במחלוקת, אך גם הצטיינה בחוש הומור בריטי.

כולנו זוכרים את הרגע כשאליזבת, השתתפה במערכון לכבוד האולימפיאדה, לצד השחקן בתפקיד ג׳יימס בונד. ובחגיגות לרגל 70 שנות מלכותה, ישבה המלכה לצד הדוב פדינגטון כשהיא שותה כוס תה וכריך ריבה״ .

אריקה מסכמת בחיוך ואומרת: ״אני כבר לא אהיה דיפלומטית כמו המלכה, אך מבטיחה להמשיך לשמור על חוש ההומור״.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה