הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

האלימות ברחובות! חבורת ילדים איימה עם סכין ומצית על ילדים מראשון לציון בזמן בילוי באזור קניון הזהב

האם סכמה את הסיפור: יש לי מסר אחד בשבילכם: תשמרו על הילדים שלכם 10000 עיניים לא משנה באיזה גיל הם , אתם לא יודעים מה קורה ברחובות כל אחד חושב שהוא ראש ארגון פשע מסתובב עם סכינים וכלי תקיפהלאן הגענו? לפחד לצאת לבלות.מי שמכיר אותי יודע שאני לא אנוח עד שלא ימצו איתם את הדין כי אם זה לא יקרה, מחר הבן שלי שוב ילך לבילוי תמים בקניון והוא יכול חלילה לא לחזור.

מערכת האתר
תושבת ראשון לציון חושפת מקרה אלימות שעבר בנה בזמן שבילה באזור קניון הזהב.

לדבריה בסוף השבוע יצא בנה לבילוי שגרתי בבאולינג הנמצא ליד קניון הזהב שם נתקלו בחבורת ילדים שהחליטה להציק להם. הם ניסו להתעלם מהם ולא ליצור מגע והחליטו להמשיך את הבילוי בקניון הזהב שם רצו לאכול. כאשר הגיעו למקום הם גילו כי החבורה עקבה אחריהם והמשיכה להציק להם. הם תפסו את הבן שלה ואיימו עליו עם מצית שישרפו אותו, ירקו לו על הפנים ונתנו לו אגרופים לאיזור הלסת.

במקרה באותו הזמן, האמא התקשרה אל בנה על מנת לבדוק מה קורה ושמעה את הצעקות. היא מיד עזבה את הכל והגיעה למקום שם התעמתה עם הילדים ובמקביל ביקשה מאנשים שהיו במקום להזמין משטרה תוך כדי שהיא חוסמת אותם בגופה על מנת של יברחו.
שניים הצליחו לברוח ואך בעזרת המבלים במקום נשארו 4 ילדים אותם החזיקו עד להגעת המשטרה למקום. לדברי האם המשטרה שחררה אותם בלי לקחת פרטים מזהים.
לאחר האירוע היא גלתה כי זו לא הפעם הראשונה שזה קרה וכי אותם ילדים כבר הציקו להם לפני כשבועיים שלושה, כאשר אחד מהם הוציא סכין על אחד החברים.
"אני כל יום אומרת לבן שלי להתרחק מסכנות כאלה כמו מאש. זוכרים מה קרה ליואל להנגהל? הילד מקרית שמונה שהלך לבילוי עם חברים ולצערנו לא חזר הביתה כי מישהו החליט שהוא לוקח את החוק לידיים והורג אותו.
להבדיל אלף הבדלות לבן שלי קרה מקרה דומה ברוך השם שהייתה שמירה מלמעלה והבן שלי חזר הביתה עם מכות יבשות אבל זה ישאר לו לכל החיים צלקת שתיחרט בזיכרון לתמיד.
האם סכמה את הסיפור:
יש לי מסר אחד בשבילכם:
תשמרו על הילדים שלכם 10000 עיניים לא משנה באיזה גיל הם , אתם לא יודעים מה קורה ברחובות
כל אחד חושב שהוא ראש ארגון פשע מסתובב עם סכינים וכלי תקיפה
לאן הגענו? לפחד לצאת לבלות.
מי שמכיר אותי יודע שאני לא אנוח עד שלא ימצו איתם את הדין כי אם זה לא יקרה, מחר הבן שלי שוב ילך לבילוי תמים בקניון והוא יכול חלילה לא לחזור.
אסכם במשפט אחרון:
אנשים, תשמרו על הילדים שלכם ובעיקר אל תקחו את החוק לידיים אנחנו עם ישראל עם של אחדות
תשאירו את המלחמות לאלה שלא רוצים בקיומנו ותתאחדו תהיו עם אחד עם ישראל - העם הנבחר
שבוע מבורך ושנשמע רק בשורות טובות.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • זה בגלל שעיירה בראשון וראש העיר רז שעושה מופעים בטלויזיה מופע יחצנות בושה של עיירה ומשטרה שום דבר לא מעניין אותם בושה וחרפה שילכו הבייתה כולם
    13.12.22 15:31 תגובה
    • מה מה הקשר לעירייה למקרה זה אך ורק ההורים של הילדים שלא יודעים לחנך את ילדיהם. פשוט דעה של אידיוט גמור מה ההקשר של ילדים המציקים לילד לרז ראש העיר טיפש
      13.12.22 15:39 תגובה
    • יש קשר רז יור"ר חברה לסדר העירוני והציבורי בראשון לציון.מרק לגבות קנסות הם יודעים
      13.12.22 15:47 תגובה
    • אני לא אוהבת את רז. רז לא אשם במה שקרה בקניון. זו האשמה של ההורים בלבד. תפסיקו להאשים אחרים, תאשימו את עצמכם.
      13.12.22 17:24 תגובה
    • המשטרה או הפיקוח ,צריכים לעשות בדיקה בתיקים ,וגם בכיסים של הנוער והילדים . למי שיש כלי תקיפה ,לעצור אותו אפילו שהוא קטין . ולהזמין את העורים שישלמו ערבות של 3.000 ש' אם זה יחזור על עצמו . אין הנחות ,חייבים לגדוע את זה כשהילדים צעירים . אם לא והרשויות יזלזלו ,יהיה פה שיקגו ....
      13.12.22 19:33 תגובה
    • הורים*
      13.12.22 19:34 תגובה
    • כמה שאתה מפגר. חשבת כמה ילדים יש בראשון לציון? חשבת כמה שוטרים צריך כדי להצמיד לכל ילד שוטר? בערים אחרות עושים את זה? אז מה לאזעזל קשור פה ראש העיר יא דביל אחד?
      13.12.22 21:23 תגובה
    • שערורייה שהמשטרה שחררה אותם מבלי לקחת פרטים ובלי לתשאל אותם. מה זה אומר לפושעים הצעירים האלה? שהכל מותר. פעם הבאה הם ידקרו מישהו כי המשטרה לא שמה ז*ן. צריך לאסור את ההורים שלהם על החינוך שם נתנו לפושעים האלה. אלה הם העולם התחתון העתידי.
      13.12.22 21:28 תגובה
    • זה לא קשור לראש העיר,זה קשור לחינוך המזרחי של המזרחים המזדיינים שהרסו את המדינה.מי יכול להיות חוץ מפליטים של מרוקו ועירק שאמא ואבא חינכו אותם שהם נסיכים שמגיע להם כל העולם!
      13.12.22 21:57 תגובה
  • המשטרה לא לקחה פרטים ? לא יאומן.
    13.12.22 15:32 תגובה
  • מה יהיה? למה במקומות כאלו אין שוטרים או פקחים באזרחי? עד לאן נגיע? ומה זה לשחרר בלי לקחת פרטים? בלי שיגיעו לתחנה ויבינו מה עשו? על זה צריך להשבית את כל העיר!!!!!!!! איפה תגובת העיריה?
    13.12.22 15:36 תגובה
    • צודק לא לשתוק הורים מחר אצל כל אחד מכם
      13.12.22 17:31 תגובה