עיריית ראשון לציון מבהירה כי היא מתנגדת לכריתת העצים באזור מפעל הפסולת שעתיד לקום וכי היא הגישה התנגדות לפקידי היערות ולמשרד החקלאות
בנימוקיה להתנגדות טוענת העירייה כי לא ברורה לה הדחיפות להגשת הבקשה לכריתת העצים לאור ההמתנה להחלטת בית המשפט על עתיד המתקן.

עיריית ראשון לציון מבהירה כי היא מתנגדת לכריתת העצים במתחם מפעל הפסולת ואף מגישה התנגדות לפקידי היערות ולמשרד החקלאות. כזכור בימים אלו הגישה חברת זירו ווסט בקשה לכריתת כ2,000 עצים לצורך בניית המפעל ועמותת ראשונים נלחמים קראו לתושבי ראשון לציון להגיש התנגדויות על מנת למנוע את הדבר.
ביום ראשון הגישה עיריית ראשון לציון התנגדות לבקשת הכריתה במכתב שנשלח לפקיד היערות הארצי ופקיד היערות לפרוייקטים לאומיים. במכתב הבהירה העירייה כי היא מתנגדת מכל וכל לכריתת העצים אשר חלקם נמצאים בשטחה ואשר תביא להשלכות אקולוגיות. בנוסף טוענת העירייה כי בחודש נובמבר נשלח אקולוג לבחון את העצים הכלולים ברשיון הכריתה (לצורך הגשת ההתנגדות) אך נמנעה כניסתו למקום.
עוד מבהירה העירייה כי ימים אלו היא ממתינה להחלטת בית המשפט בנושא העתירה כנגד המתקן וכי בית המשפט קבע כי לא ניתן לבצע עבודות מוקדמות שכוללות גידור, עבודות עפר וכו' עד למתן פסק הדין.
טענה נוספת שמעלה העירייה היא שלא ברורה הדחיפות להגשת כריתת העצים לצורך הקמת מתקן שעדיין לא ברור עתידו ובמיוחד לאור העובדה שמשרד החקלאות לא עודכן על ההליכים המשפטיים בנושא.
בנוסף למכתב תוגש התנגדות למשרד החקלאות.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחבסדר גמור!13.12.22 18:22 תגובה
- אורחצריך לבנות את המתקן ליד הבית של זיבי נתניהו וקקי מכלוף דרעי15.12.22 04:46 תגובה
- אורחיופי! עצוב מאד שלעירייה אכפת יותר מהעצים ולא מבריאות התושבים13.12.22 19:01 תגובה
- אורחעצים זה בריאות הציבור, דביל14.12.22 01:19 תגובה
- אורחאיפה אפשר לקרוא את הערר שמגישה העירייה והאם ניתן להצטרף אליו?13.12.22 19:01 תגובה
- אורחנא להיכנס לקישור שבו יש טלפון לבירורים של הפנילים לביטול כריתת העצים.13.12.22 20:37 תגובה
- אורחחחחחחחחח איזה חארטה בפיתה. העיקר כל ראשלצ זיהום. פקקים. עבריינים. איכס13.12.22 19:29 תגובה
- אורחלך תגור בחיפה, לא להתלונן14.12.22 01:20 תגובה
- אורחאיזה שקר עובדים עליכם בעיניים13.12.22 19:30 תגובה
- אורחרק אחרי שהתושבים זעקו ! העירייה הביעה התנגדות ?13.12.22 19:30 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: