עיריית ראשון לציון יצאה בימים אלו במכרז לקבלת שירותי ניהול ופיקוח בתחום הניקיון, הגינון והתברואה בראשון לציון. מדובר על קבלת שירותי ניהול ופיקוח על קבלני הניקיון בעיר אשר מועסקים בעיר על ידי מינהל לאיכות הסביבה שכוללים את הגינון והשקייה, ניקיון הרחובות, פינוי האשפה ועוד. הזוכה יעמיד לרשות העירייה עובדים אשר יפקחו על העבודות בהתאם לאזורים עליהם הם יהיו אחראים. יש לציין כי לחברת הפיקוח אינה בעלת סמכות לקבלת החלטות באופן עצמאי (כגון שינוי מתכונת העבודה של קבלני הניקיון וכדו') אלא בהתאם לקבלת אישור מהעירייה.
העבודה תכלול פיקוח על עבודות הקבלנים, טיפול בפניות התושבים ופניות המוקד, הפקדת דוחות בהתאם לדרישות העירייה, איתור תקלות, ליקויי ומתן הנחיות לקבלנים לתיקונם, הכנת תוכנית עבודה לכל אזור ועוד. שירות הפיקוח יעבוד במהלך כל השנה ובכל ימות השבוע למעט שבתות וחגים. שעות הפעילות יהיו בשעות היום אך תתאפשר עבודה בשעות הלילה בהתאם לדרישת העירייה ולצרכיה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה