מחר (שלישי 24.1) יתקיימו מופעי סטנדאפ של רוני ששון, מוטי אהרונוביץ, אלון נהרי, אדם שרון ושלומי בייבי במסגרת אירועי ראשון על הבר בברים והמסעדות בראשון לציון
הכניסה חופשית

במסגרת חגיגות 140 לעיר יתקיימו במהלך חודש ינואר, בכל יום שלישי, אירועי "ראשון על הבר" במגוון מסעדות וברים ברחבי העיר – ללא כל תשלום. בין האמנים שישתתפו: גיל חובב, אוהד חמו, עמרי אסנהיים, רוני ששון, אלון נהרי, עלמה זהר, קורל ביסמוט ועוד מיטב האמנים המובילים.
הפעילויות, שנערכות על ידי עיריית ראשון לציון והחברה העירונית ראשון לציון לתרבות, נופש וספורט, יתקיימו במגוון ברים ומסעדות ברחבי העיר וללא כל תשלום.
ביום שלישי ה-24.1.23 יתקיימו מופעי סטנדאפ ברחבי העיר: רוני ששון יגיע לקלצר, מוטי אהרונוביץ יופיע בביר גארדן, אלון נהרי בסאן קיס, אדם שרון בפורט אליזבת ושלומי בייבי בוולטר.
בערב השלישי והחותם של אירועי "ראשון על הבר", שיתקיים ב-31.1.23, יוכלו תושבות ותושבי העיר ליהנות מהופעות חיות של מיטב האמנים, בהן: התבלינים שיופיעו בפאצ'ו בר, החברים של פורטרט בוולטר, קורל ביסמוט בווליום ועלמה זהר בפורט אליזבת.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחרק לא כתוב באיזה שעות.23.01.23 12:45 תגובה
- אורחרעיון יפה מבחינת העיריה ובכל זאת לדעתי הסטנד אפ במדינה, כבר מזמן הפך למשעמם, ומיצה עצמו, כל הזמן אותם בדיחות, כולם מעתיקים אחד מהשני , תמיד פוגעים בנשים, כולם עם סיפורי האישה שלהם הקרחת שלהם ועוד בולשיט, מעדיף הופעה ומוזיקה מאשר לשמוע כל פעם אותם בדיחות קרש.23.01.23 13:07 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: