הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום שני 6.2 יתקיים בהיכל התרבות ראשון לציון מפגש שיתוף ציבור בנושא תוכנית ההתחדשות העירונית במרכז העיר במתחם שבין הרצל-תרמ"ב-רוטשילד-גורדון

יש לבצע הרשמה מראש

חנה קקיאשוילי
הדמיית תחנת המטרו קרדיט: נתע
הדמיית תחנת המטרו קרדיט: נתע

כפי שפרסמנו בתחילת השבוע עיריית ראשון לציון עתידה לקיים שיתוף ציבור בנושא התחדשות עירונית במרכז העיר - באזור בו תעבור תחנת המטרו.

כחלק קידום תוכניות המטרו בעיר, אושרו בספטמבר 2021, שלושה מתחמי התחדשות עירונית אותם מקדמת עיריית ראשון לציון. אחד המתחמים נמצא במרכז העיר בו תעבור תחנת המטרו "ראשון לציון מרכז" שתשרת את באי העירייה, היכל התרבות, רחוב רוטשילד ועוד. כאמור כחלק מהדיונים וקידום תהליכי התכנון מבקשת העירייה לקיים תהליך שיתוף ציבור על מתחם ההתחדשות העירונית המתחם בין הרחובות הרצל, רוטשילד, תרמ"ב וגורדון. מדובר על שטח של 130 דונם בו יש 1,200 יח"ד, 5,000 מ"ר מסחר ו12,000 מ"ר תעסוקה.

התוכנית עתידה להשפיע על הרחובות הבאים כפי שמפורט בתמונה:



את תוכנית ההתחדשות העירונית יובילו העירייה והרשות להתחדשות עירונית הממשלתית על מנת לקדם את התוכניות באופן חלק וללא עיכובים כאשר העירייה החליטה וקבעה כי התוכנית לא תועבר לדיון מוסדות התכנון המחוזית/ותמ"ל מבלי לעבור את אישור הועדה המקומית.

המפגש יתקיים ביום שני 6.2.23 בשעה 17:30 בהיכל התרבות ראשון לציון

למעבר להרשמה https://tikshuv.rishonlezion.muni.il/hito/#/survey/d181b2

לפרטים נוספים ניתן לפנות למינהלת ההתחדשות העירונית Rurban@rishonlezion.muni.il

דוא"ל יועצים חברתיים מטעם הרשות הממשלתית להתחדשות עירונית kaya@bncr.co.il




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה