הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אסף דעבול מבקש להציב מקלטים יבילים בשכונות שיכון המזרח, נחלת יהודה ורמת אליהו על מנת לתת מענה לאוכלוסייה המבוגרת שאין בסביבתם מרחבים מוגנים

המשנה לראש עיר, אסף דעבול: "מחובתנו כעירייה לדאוג לביטחונם לתת מענה לחששותיהם ולהיערך מבעד מועד על מנת לתת מענה מיטבי לאוכלוסייה זו"

חנה קקיאשוילי

בשנים האחרונות בכל סבב לחימה בישראל עולות שוב ושוב הטענות על חוסר המוגנות של תושבי ישראל שאין בסביבתם מרחבים מוגנים/ממ"ד/מקלט. לאור המצב, המשנה לראש העיר, אסף דעבול העלה הצעה לסדר בו הוא מבקש להציב מקלטים יבילים בעיקר בשכונות שיכון המזרח, נחלת יהודה ורמת אליהו בהן קיים ריכוז גבוה של אוכלוסייה מבוגרת שאין בקרבתם מרחבים מוגנים. "מחובתנו כעירייה לדאוג לביטחונם לתת מענה לחששותיהם ולהיערך מבעד מועד על מנת לתת מענה מיטבי לאוכלוסייה זו", כתב דעבול.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה