בראשון לציון נפתח מלון חדש- מלון רפאל
אמש התקיימה במדרחוב רוטשילד ההשקה החגיגית של מלון רפאל אשר נפתח במבנה בית העירייה הישן. אל האירוע הגיעו ראש העיר, רז קינסטליך, חברי מועצה, ד"ר רוני באום, מנהלת מוזיאון ראשון לציון, תושבים ונכבדים נוספים. באירוע נהנו המשתתפים מאוכל ושתייה, דמויות שטח ואפילו סיגרים שהוצעו להם.
המלון שהינ מלון בוטיק- מכיל 30 חדרים וסוויטה כאשר בחדרים יהנו השוהים מבקבוק יין, מים , טלוויזיה 55 אינץ, מיני מקרר, חלוקים, נעלי בית ועוד הפתעות. המלון גם נגיש עם 2 חניות נכים ו-2 חדרים נגישים הכוללים ריצוף וידיות אחיזה במקלחון. כמו כן יהנו השוהים מגלישת ווי פיי. המלון מתאים גם לצרכי עסקים עם חדר ישיבות וטרקלין.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה