הותר לפרסום צוות חקירה מיוחד מתחנת ראשון לציון פיצח בתום חקירה סמויה, רשת אלימה של שודדי חנויות פארם ועצרה הלילה 6 תושבי עיסאוויה החשודים במאות אירועי שוד
חוקרי תחנת ראשון לציון ניהלו בחודשים האחרונים חקירה סמויה ומאתגרת, עם קבלת צבר רב של תלונות אודות מאות גניבות ושוד בשיטתיות של מוצרי טואלטיקה ובישום מעשרות סניפים של רשת פארם מוכרת בארץ.
בתוך כך, החוקרים ניתחו אמצעי תיעוד מרשתות הפארם ופרטי תלונות וזיהו מאפייני ביצוע זהים של אירועי שוד בכל רחבי הארץ, לרבות תקיפת עובדי החנויות בעת ההימלטות מהחנויות עם הרכוש הגנוב.
עם הפיכת החקירה לגלויה, בתום איסוף הראיות ותלונות מתחנות בכל רחבי הארץ, עצרו הלילה בלשי תחנת ראשון לציון והשפלה בשת"פ לוחמי יס"מ שפלה ומג״ב, יחד עם בלשי מרחב שלם, 6 חשודים תושבי עיסאוויה -5 בגירים בשנות העשרים לחייהם וקטין כבן 16 בחשד לביצוע העבירות.
לצד המעצרים, ערכו השוטרים חיפוש בבתיהם, בהם נמצאו עשרות מוצרים הקושרים אותם למעשים.
בכוונת המשטרה להביא היום את החשודים לדיון בבימ"ש בבקשה להאריך מעצרם בהתאם לצורכי החקיֹרה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה