הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סרטון מרגש - אופק ראשון חוגגת סיום 12 שנות לימוד ומשאירה את כל הזיכרונות הרעים מאחור

את סיום פרק בית הספר בחייה ציינה אופק בהפרחת 12 בלונים- בלון על כל שנת לימודים והפרחת כל הזיכרונות הרעים.

חנה קקיאשוילי

אופק ראשון נכנסה לחיינו לפני מספר שנים כאשר חשפה בסרטון את החרם והיחס שקבלה בבית הספר מהתלמידים. הסרטון הפך להיות ויראלי והיא קבלה חיבוק מכל המדינה. גיא לרר ותוכנית הצינור החליטו לקחת אותה תחת חסותם והקימו את סיירת החרם כאשר אופק עומדת בראשה ומלווה ילדים שחווים בריונות וחרמות. מאז ועד היום אופק פועלת כנגד התופעה בהרצאות ופעילויות מיוחדות על מנת לסייע לכל מי שמבקש סיוע. ביום העצמאות האחרון היא לקחה חלק בטקס המשואות ה75 למדינה.

השבוע אופק חגגה אירוע מיוחד בו סיימה 12 שנות לימוד והוא יוצאת לחיים החדשים. בפוסט מיוחד שהעלתה כתבה:

"מאז שאני קטנה אני זוכרת את עצמי אומרת שלעולם לא אתגעגע לבית הספר בניגוד להרבה אנשים שהיו מוכנים לחזור לימים האלה... זה פרק שאני מתה לסגור כבר, המסגרת הזו צילקה אותי, גרמה לי לאבד את התמימות את הילדות וגם די לאבד את עצמי. נכנסתי למערכת הזו אחת ויצאתי אחרת לגמרי..... אז הגעתי לפרוייקט היל"ה לא הייתי צריכה ציונים טובים הייתי צריכה להיות רק מי שאני או מי שהפכתי להיות שם. קבלו אותי עם כל הצלקות והכאב והתאימו לי הכל לפי מה שהייתי צריכה והנה אני פה. למערכת החינוך יש הרבה ללמוד מפרוייקט היל"ה הם הצילו אותי, הם הצילו ויצילו עוד המון תלמידים. אני לעולם לא אשכח להם את זה".


את סיום פרק בית הספר בחייה ציינה אופק בהפרחת 12 בלונים- בלון על כל שנת לימודים והפרחת כל הזיכרונות הרעים.



הפוסט שהעלתה אופק שסיכמה 12 שנות לימוד





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה