הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תושב ג׳סר א זרקא גנב אופניים חשמליים מקטין בראשון לציון תוך איומי סכין

החשוד נעצר כשהוא רכוב על האופניים הגנובים

חנה קקיאשוילי

המשטרה עצרה תושב ג׳סר א זרקא בחשד לתקיפה ושוד אופניים חשמליים מקטין בראשל״צ,היום הוגש כתב אישום בגין המיוחס לו

חוקרי תחנת בראשון לציון פתחו בחקירה לפני מספר ימים, עם קבלת דיווח בדבר אירוע שוד של קטין תושב העיר שנסע באופניים חשמליים בשעת לילה והותקף על ידי הנאשם שדרש ממנו באיומי סכין את אופניו ונמלט מהמקום.

בתוך כך, בחקירה מהירה שניהלו שוטרי התחנה, איתרו השוטרים ועצרו את הנאשם תושב ג׳סר א-זרקא בשנות השלושים לחייו שהוא רכוב על האופניים הגנובים, בסיום חקירתו נכלא ומעצרו הוארך בבימ״ש.

כאמור, היום בתום החקירה ובהתאם לממצאיה, הוגש כתב אישום נגד הנאשם , לצד בקשת המשך מעצרו עד תום ההליכים בבימ״ש המחוזי בלוד.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה