הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כ350 סטודנטים מראשון לציון קבלו את מלגות מרכז הצעירים ומפעל הפיס במסגרת תוכנית המלגות הכוללת התנדבות בעיר

כמו כן הוענקו תעודות הוקרה ל8 המצטיינים/ות על פעילות ייחודית ויוצאת דופן: שי קליינגרוב, דניאל אלבז, אורי שלמה, מתן אליהו, ציפייה נחמני, אורטל אדמור, ליטל חסיד ואושרי גילקרוב.

חנה קקיאשוילי
הדף של איתי מתיתיהו
הדף של איתי מתיתיהו

כבכל שנה עיריית ראשון לציון ואגף הצעירים קיים את טקס חלוקת המלגות המסורתי של מרכז הצעירים של העירייה ומפעל הפיס. הטקס מהווה את סיום שנת הפעילות של הסטודנטים אשר לוקחים חלק בפעילויות ההתנדבות העירוניות בתמורה לקבלת המילגה: פרויקט חונכות פר״ח, פעילות עם אזרחים ותיקים, משפחות הזקוקות לסיוע, התנדבות עם בעלי חיים, פעילות למען איכות הסביבה ועוד.

השנה חולקו מלגות לכ-350 סטודנטים וסטודנטיות וכן הוענקו תעודות הוקרה ל8 המצטיינים/ות על פעילות ייחודית ויוצאת דופן: שי קליינגרוב, דניאל אלבז, אורי שלמה, מתן אליהו, ציפייה נחמני, אורטל אדמור, ליטל חסיד ואושרי גילקרוב.

על פי העירייה בשנה הבאה יוכפל מספר המלגות – 500 מלגות בשיתוף מפעל הפיס, 4,000 מלגות במסגרת "מלגה לכל סטודנט" ויהיו עוד.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה