הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חופי ראשון לציון אושרו לרחצה - כל החופים נפתחו

לפני זמן קצר הודיע משרד הבריאות על הסרת איסור הרחצה לאחר שהבדיקות הבאקטריאליות יצאו תקינות.

חנה קקיאשוילי

משרד הבריאות הודיע כי הוסרה אזהרת הרחצה בחופי העיר. כזכור לפני מספר ימים נאסרה הרחצה בחופי העיר בעקבות פיצוץ של צינור מחוץ לחופי העיר שהביא לסגירת כל החופים. כאמור לפני זמן קצר הודיע משרד הבריאות על הסרת איסור הרחצה לאחר שהבדיקות הבאקטריאליות יצאו תקינות.

יש לציין כי נושא הזיהום נבדק עדיין על ידי משרד הבריאות והמשרד להגנת הסביבה על מנת לאתר את מקור הזיהום.

הודעת משרד הבריאות

משרד הבריאות מודיע על הסרת אזהרת הרחצה בחופי ראשון לציון

משרד הבריאות מעדכן את הציבור על הסרת אזהרת הרחצה בכלל החופים בראשון לציון בעקבות קבלת תוצאות בקטריאליות תקינות.

הרחצה מותרת בחופים המוכרזים בלבד.




הודעת רז קינסטליך ועיריית ראשון לציון

החופים שלנו נקיים ופתוחים לרחצה!

תושבות ותושבים יקרים,

אנו שמחים לבשר שלאחר מספר ימים בהם חלק מהחופים שלנו היו סגורים, בשל פיצוץ צינור שהתרחש מחוץ לעיר וגרם לסחף לכיוון ראשון לציון - היום לאחר שכלל הבדיקות חזרו תקינות, כל 6 החופים שלנו נפתחו חזרה לרחצה.

בימים האחרונים ביצענו בדיקות יחד עם משרד הבריאות, בכדי לוודא את תקינות איכות מי הים, ולשמחתנו הבוקר כלל הבדיקות חזרו תקינות ומשכך החופים פתוחים.

אנו לא מתפשרים ואף מחמירים כשזה מגיע לבריאות שלכם ולכן העדפנו לקחת מספר ימים בכדי לוודא שמי הים שלנו נקיים וצלולים כמו בכל השנה. אז…מוזמנים להגיע, ניפגש בים!



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה