הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שוטרי תחנת גלילות עצרו זוג פורצים גבר ואישה מראשון לציון ותל אביב שפרצו לדירה בהרצליה: נתפסו עם כלי פריצה, סמים ומזומן

מערכת האתר
צילום: דוברות המשטרה
צילום: דוברות המשטרה

במהלך השבוע, שוטרי תחנת גלילות עצרו זוג פורצים מראשון לציון ותל אביב שפרצו לדירה ברחוב החלוץ בהרצליה. על פי החשד, ביום 4.9.23, הגיע זוג החשודים, תושב ראשון לציון בן 40 ובת זוגו, תושבת תל אביב בת 25, למקום ופרצו לדירה. כאשר החלה האזעקה בדירה, ברחו החשודים מהמקום.

בעקבות דיווח למוקד 100 של המשטרה בבוקר של יום שני (4.9.23) על ידי בעלת הדירה, שהבחינה במצלמות בהתפרצות לדירתה, הגיעו שוטרי בילוש מתחנת גלילות מיד למקום. כאשר איתרו השוטרים את שני החשודים ברחוב ניסה, החשוד ניסה לברוח, אך שניהם נעצרו והועברו לתחנת גלילות לחקירה.

במהלך חיפוש שהתבצע על החשודים, תפסו השוטרים כלי פריצה, כובע, משקפיים, מסכת פנים, וחומר החשוד כסם מסוכן מסוג מריחואנה, בקבוק שמן קנביס, כדור סבוטקס ומזומן בסך של כ1700 ש"ח.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה