הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רוכב קטנוע צעיר מראשון לציון ברח משוטרים והחביא את הקטנוע בסוכה

מערכת האתר
דוברות המשטרה
דוברות המשטרה

במהלך פעילות של סיירת אופנועים של אגף התנועה בכביש 20 איילון, נצפה רוכב קטנוע ללא לוחית זיהוי סמוך למחלף השלום. שוטרי הסיירת כרזו לנהג לעצור, אך הנהג החל בבריחה לכיוון צפון. במהלך בריחתו, הנהג נכנס לרמת-גן, חצה צומת באור אדום, עקף בפס לבן וסיכן את עצמו ואת השוטרים שדלקו אחריו. החשוד נכנס לאוזר בניינים ונמלט מהמקום.

במהלך סריקות השוטרים בין הבניינים, התגלה הקטנוע בתוך סוכה. השוטרים איתרו את בעל הקטנוע, נהג צעיר וחדש, תושב ראשון לציון, שהיה פסול נהיגה. עלה החשד כי הוא זה שנהג עליו וברח. החשוד נעצר ונחקר על ידי בוחני התנועה של מחוז תל אביב. בסיום החקירה, החשוד שוחרר למעצר בית של חמישה ימים והתיק יעבור ליחידת התביעות של המשטרה.




צילומים:דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה