הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אסף דעבול קורא לבעלי העסקים בראשון לציון להצטרף אליו ולצאת להפגנת מחאה במאבק להחלת מתווה הפיצויים גם על ראשון לציון

"ראשון לציון הינה בין הערים המטווחות ביותר וספגה אבדות רבות במלחמה, עסקים קטנים ובינוניים על סף קריסה ולא אתן לזה לקרות" אמר דעבול

חנה קקיאשוילי

המשנה לראש העיר, אסף דעבול פנה השבוע לשר האוצר, יו"ר ועדת הכספים ויו"ר ועדת הכלכלה בבקשה לקיים דיון להרחבת מתווה הסיוע לעסקים גם בראשון לציון זאת לאחר שסמוטריץ הודע השבוע כי המתווה יורחב ל40 ק"מ ויכלול גם לבאר שבע ואשדוד.

"ראשון לציון הינה בין הערים המטווחות ביותר וספגה אבדות רבות במלחמה, עסקים קטנים ובינוניים על סף קריסה ולא אתן לזה לקרות"

בנוסף קורא דעבול לבעלי עסקים להתאגד ולהצטרף אליו להפגנה בנושא מול הכנסת או במיקום אחר שייבחר לקראת שבוע הבא.

למעוניינים לקחת חלק במאבק יש ליצור קשר עם אסף דעבול בטלפון 050-5200505


הודעתו של אסף דעבול

חברים יקרים, בעלי עסקים בראשון לציון.

השבוע פניתי במכתב בהול לשר האוצר, יו"ר ועדת הכספים ויו"ר ועדת הכלכלה בבקשה לקיים דיון להרחבת מתווה הסיוע לעסקים גם בראשון לציון.


ראשון לציון הינה בין הערים המטווחות ביותר וספגה אבדות רבות במלחמה, עסקים קטנים ובינוניים על סף קריסה ולא אתן לזה לקרות!


בעלי עסקים אני קורא לכם להתאגד ולהצטרף אליי להפגנה בנושא מול הכנסת או במיקום אחר שניבחר לקראת שבוע הבא.


למעוניינים לקחת חלק במאבק מוזמנים ליצור איתי קשר בנייד 050-5200505

בכבוד רב ,

אסף דעבול

משנה לראש העיר








להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה