הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עוד אתר בנייה נסגר בראשון לציון לאחר שלא עמד בקריטריונים לפתיחת אתרי בנייה בזמן מלחמה

ראש העירייה, רז קינסטליך: "בטיחות התושבות והתושבים שלנו היא בראש סדר העדיפויות. קבלן שלא יעמוד בתנאים המחמירים שקבענו, לא נהסס לפעול נגדו בכל האמצעים העומדים לרשותנו. לא נתפשר על כך".

מערכת האתר

הבוקר (א'), סגרה עיריית ראשון לציון אתר בנייה, לאחר שהקבלן לא עמד בתנאים שהציבה לפתיחת אתר בזמן מלחמה ולא הציב במקום מאבטח. פקחים של החברה לביטחון וסדר ציבורי הגיעו למקום וסגרו את האתר לאלתר.

נזכיר, כי בשבוע שעבר נסגר אתר בנייה נוסף בעיר לאחר שגם הוא לא עמד בתנאים שהציבה העירייה.

מיד עם תחילת המלחמה, הורה ראש העירייה, רז קינסטליך, לסגור את כלל העבודות באתרי הבנייה. התאחדות הקבלנים עתרה לבית המשפט נגד ההחלטה, וזה קבע כי לא ניתן עוד לעצור את פתיחת האתרים, אך כן ניתן לחייב את הקבלנים לחזור לעבודה תחת הגבלות מחמירות. התנאי של ראש העירייה להחזרת העבודות היה שכל הקבלנים יחתמו על מסמך לפיו הם מתחייבים להציב שומר בכניסה לאתר, להעסיק עובדים שהם רק בעלי תעודת זהות כחולה, לסגור את האתר בשעה 18:00, לא לאפשר לינה של אף עובד באתר הבנייה, ועוד. קבלן שלא יעמוד בתנאים הללו יקבל צו סגירה מיידי – כפי שקרה כאמור הבוקר.


ראש העירייה, רז קינסטליך:

"בטיחות התושבות והתושבים שלנו היא בראש סדר העדיפויות. קבלן שלא יעמוד בתנאים המחמירים שקבענו, לא נהסס לפעול נגדו בכל האמצעים העומדים לרשותנו. לא נתפשר על כך".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה