תלמידי קריית החינוך השש שנתית ע"ש איינשטיין בראשון לציון נפגשו עם דני מירן והשתתפו במיזם אפיית עוגות לטובת מטה המאבק של משפחות החטופים

במסגרת הפעילויות לציון 100 ימים למלחמה, תלמידות ותלמידים מהחטיבה במקיף י- קריית החינוך השש שנתית ע"ש איינשטיין בראשון לציון נפגשו עם מר דני מירן, אביו של עומרי שנחטף מקיבוץ נחל עוז. דני מירן שיתף את התלמידים בסיפורו והביע התרגשות ממיזם אפיית העוגות שמתקיים באופן שבועי מאז פרוץ המלחמה, לטובת מטה המאבק של משפחות החטופים.
בשבוע האחרון, נאפו כ-50 עוגות שיועברו לכיכר החטופים בתל אביב. כמו כן, התלמידים אספו מוצרים שונים והכינו שבעה מארזים מפנקים, שהועברו לבתי החולים בהם מאושפזים פצועי המלחמה.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.