הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ארבעה תושבי ראשון לציון חטפו אדם, היכו אותו ואיימו עליו ברצח

כנגד הנאשמים הוגש כתב אישום בו יוחסו עבירות של חטיפה לשם רצח או סחיטה, שוד, סחיטה באיומים, תקיפה בנסיבות מחמירות, החזקת סכין שלא כדין, הדחה בחקירה.

חנה קקיאשוילי

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום כנגד ארבעה נאשמים מראשון לציון לאחר שחטפו אדם הכו אותו איימו עליו כי ירצחו אותו וגנבו את רכבו.

הסיפור החל כאשר המתלונן יצר קשר עם סוכן הימורים. כתנאי לביצוע ההימורים ביקש הסוכן העברה של 12,000 ש"ח. לאחר שנפתחה בפני המתלונן האפשרות להימורים הוא ביטל את העברת הכסף. לאחר כמה ימים זכה המתלונן בסכום של 6,900 ש"ח והוא קבע להיפגש עם הסוכן לקבלת הזכייה והשניים קבעו להיפגש באשקלון. כאשר הגיע המתלונן לאזור המפגש הגיחו לעברו מתוך רכב מזדה אחד הנאשמים. הוא הכניס אותו לרכב והחל לתקוף אותו באמצעות סכין והיכה אותו באגרופים בראשו. הוא איים עליו כי אם לא יביא להם את הכסף יירצחו אותו ואם יפנה משטרה יזרקו לעבר ביתו רימונים. בכל הזמן הזה המתלונן התחנן על חייו ואמר שימסור להם את הכסף. הרכב הגיע לראשון לציון שם המשיכו להכות אותו, חטפו את הטלפון שלו וניסו לבצע איתו העברות כספים. הנאשמים צלמו את המתלונן ובקשו ממנו לומר כי הוא מוסר להם את רכבו מרצונו החופשי ואף הורו לו לומר כי הוא מוסר להם את רכבו מרצונו החופשי ואף הורו לו לומר שהנאשמים לא איימו עליו.

בהמשך לאמור, הגיע רכב נוסף ממנו ירדו שני אנשים נוספים שאחד מהם הכה את המתלונן בפניו ואיים עליו שלא "יפלוט שטויות" וזאת אגב שיחת טלפון עם אביו במסגרתה איים הנאשם על האבא שאם הוא לא ישלם לנאשמים סכום כסף בסך 40000 ₪ לערך הם "ירצחו לו את הילד" ושהמתלונן חייב להם כסף או מילים בדומה לכך. בשלב מסוים, חדלו הנאשמים ממעשיהם, נטלו את רכבו של המתלונן ואת הטלפון נייד שלו ואיימו עליו שאם יפנה למשטרה הם ירצחו אותו וגם אם ישבו בכלא יש להם גורמים שיטפלו בעניין עבורם.

בבקשת המעצר עד תום ההליכים שהגישה עו"ד שוורץ במקביל צוין כי: "... המשיבים ביצעו עבירות חמורות של סחיטה, חטיפה ואלימות תוך הצטיידות בכלי תקיפה סכין, וכל זאת לאחר תכנון. אם ישוחררו המשיבים קיים סיכון ממשי שהמשיבים יחזורו ויבצעו עבירות ויסכנו את המתלונן ואת הציבור. מחומר החקירה עולה כי המתלונן חווה אירוע טראומטי."

לנאשמים יוחסו עבירות של חטיפה לשם רצח או סחיטה, שוד, סחיטה באיומים, תקיפה בנסיבות מחמירות, החזקת סכין שלא כדין, הדחה בחקירה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה