נצ"מ ניסו גואטה תושב ראשון לציון מונה למפקד מרחב יהודה במחוז ש"י

אתמול התקיים טקס החלפת פיקוד מרחב יהודה במחוז ש"י, במעמד השר לביטחון לאומי ח"כ איתמר בן גביר, מפקד מחוז ש"י ניצב עוזי לוי, סגל פיקוד מחוז ש"י ומרחב יהודה, ראשי רשויות, מפקדים, בני משפחה ומכובדים נוספים.
לתפקיד מפקד מרחב יהודה נכנס נצ"מ ניסו גואטה, בן 48, נשוי ואב לשלושה ילדים, תושב ראשון לציון, בעל תואר ראשון ושני בקרימינולוגיה ואכיפת החוק. גואטה מחליף את תנ"צ יוסי גולן, שעובר לתפקיד במשרד לביטחון לאומי.
השר לביטחון לאומי, ח"כ איתמר בן גביר, הודה לתנ"צ יוסי גולן על תקופת פיקודו והישגיו, וביטא אמון ביכולתו של נצ"מ ניסו גואטה להוביל את המרחב להישגים נוספים ולשמירה על הכשירות המבצעית הגבוהה.
תנ"צ יוסי גולן סיכם את תקופת פיקודו והודה לצוותו על השיתוף וההצלחות המשותפות, והעביר את המושכות לנצ"מ ניסו גואטה, שהביע כבוד והערכה לפועלו של קודמו והתחייב להמשיך ולקדם את המרחב.
מפקד מחוז ש"י, ניצב עוזי לוי, ציין את החשיבות של החלפת מפקד ביחידה ואת ההישגים שהושגו תחת פיקודו של תנ"צ יוסי גולן, ובירך את נצ"מ ניסו גואטה לקראת תפקידו החדש.
לצפייה בתיעוד מהטקס, ניתן לעיין בקישור המצורף: לצפייה בתיעוד.
צילומים:דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




















מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.