הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הפועל אלטשולר שחם ראשל"צ עלתה לגמר גביע המדינה בכדוריד לאחר ניצחון על בני הרצליה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Rishon LeZion H.C
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Rishon LeZion H.C

הפועל אלטשולר שחם ראשל"צ חזרה למעמד גמר גביע המדינה לאחר ניצחון 28:35 על בני הרצליה. הקבוצה מראשון לציון גאה בחניכים של הרוויה פז'ין על הניצחון ומחכה בקוצר רוח לגמר, כאשר פרטים על מועד ומקום המשחק ימסרו במהלך השבוע.

המשחק נפתח בטובה עבור הפועל אלטשולר שחם ראשל"צ עם יתרון מוקדם של 1:3 משערים שכבשו אמיר שניידר, רועי ליבגוט וליאור גורמן, ועצירות של השוער אלכסנדר מרקלאו. למרות שהיריבה השיגה שוויון, הקבוצה מראשון לציון שמרה על יתרון קל עד להפסקה, עם תוצאה של 15:15.

במחצית השנייה, הפועל אלטשולר שחם ראשל"צ המשיכה לשלוט במשחק עם שערים של אסטרשפקין, שניידר ובודנהיימר, והגנה חזקה שהובילה ליתרון של 21:24 בדקה ה-42. הקבוצה המשיכה להרחיב את היתרון עד לניצחון מוחץ של 28:35, וכרטיס לגמר גביע המדינה.

בין המבקיעים הבולטים: איתי סורקיס ורועי ליבגוט עם 7 שערים כל אחד, ליאור גורמן ואמיר שניידר עם 6 שערים כל אחד, אולג אסטרשפקין עם 5 שערים, תומר בודנהיימר עם 3 שערים, ונמניה פריבאק עם שער אחד. השוער אלכס מרקלאו סיים עם 8 עצירות באחוז עצירות של 27%. סטטיסטיקה על ידי אלמוג בן דרור.

הקבוצה מודה לקהל האדום הנהדר שתמך וצבע את בית מכבי באדום, ומצפה לחגוג יחד בגמר. יאללה הפועל ראשון!

































להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה