עיריית ראשון לציון ועמותת "זיכרון בסלון" מזמינים שורדות ושורדי שואה לספר את סיפורם במסגרת פרויקט "זיכרון בסלון". לציון יום הזיכרון לשואה ולגבורה. תושבים המעוניינים לארח את הערב בבתיהם, מוזמנים להירשם לפרויקט בלינק המצורף

עיריית ראשון לציון ועמותת "זיכרון בסלון" מזמינים שורדות ושורדי שואה לספר את סיפורם במסגרת פרויקט "זיכרון בסלון". המיזם מתקיים במסגרת תוכנית "פרח לניצול" של מינהל לשילוב חברתי, וקורא לתושבי ראשון לציון לפתוח את לבם ולארח את המפגשים בבתיהם.
המטרה היא לציין את יום הזיכרון לשואה ולגבורה באופן אישי ומשמעותי, ולהדגיש את החשיבות של זיכרון העבר והתמודדות עם הכאב בדרך לצמיחה ושיפור החברה.
שורדי שואה מדור שני ושלישי, כמו גם תושבים המעוניינים לארח את הערב בבתיהם, מוזמנים להירשם לפרויקט דרך האתר הרשמי.
www.zikaronbasalon.comלהצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.