הזמרת, ג'ולי עידן לקחה חלק בפסטיבל ויוה לאירוויזיון
המנהל האמנותי אלי ניסמן ממשיך במסורת ואמש קיים את פסטיבל ויוה לאירוויזיון 2024. מדובר בפסטיבל שנוצר על ידי ניסמן בשנת 2007 ומאז התקיים מספר פעמים במטרה להצדיע לשירי האירוויזיון והקדם האירוויזיון לאורך השנים. השנה לקחו חלק בתחרות שלווה ברטי, לימור דן, האחיות רייפר, מירב כהן ועוד. בין המתחרים/ות הייתה גם נציגת ראשון לציון ג'ולי עידן שהופיעה עם שני שירים: שנסון ענק של סלין דיון שזכה במקום הראשון בשנת 1988, והשני השיר עולם שכתבה חמוטל בן זאב .
בסיום חולקו תעודות הערכה למשתתפים.
ג'ולי מופיעה כבר מגיל צעיר בחתונות, אירועי מוזיקה. בנוסף לאהבתה לשירה ג'ולי היא עבדה כתומכת הוראה בחינוך מיוחד, וגננת בחברה העירונית ראשון לציון. כיום היא עובדת בשיטור ברמת גן, כמו כן היא פעילה חברתית תורמת ומתנדבת בעיר. יש לציין כי היא משתתפת קבועה במופעי המוזיקה והתחרויות השירה שמקיים אלי ניסמן בהן השיר הבא בו זכתה מספר פעמים במקומות הראשונים.
השיר עולם
https://www.youtube.com/watch?v=Tf3fWoGlQOE
השיר Ne partez pas sans moi
https://www.youtube.com/watch?v=VRjzQjicOew


להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה