הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עובד תברואה בראשון לציון זומן לבירור לאחר שתועד מרוקן פח אשפה על המדרכה

האירוע קרה בשכונת רמב"ם בזמן פינוי פחי האשפה.

חנה קקיאשוילי

עובד תברואה בראשון לציון זומן לבירור לאחר שתועד מרוקן פח אשפה של אחד הבניינים על המדרכה.

הבוקר העלה תושב בשכונת רמב"ם תיעוד של עובד התברואה אשר לקח את הפח האשפה של אחד הביניינים והחל לשפוך אותו על המדרכה בפינת הגזם של הרחוב. על פי הפרסום של התושב הוא ראה כי עובד אחר פינה את הפחים הנוספים כנדרש ומשום מה העובד שתועד החליט לשפוך את תכולת אחד הפחים האחרים על המדרכה.

התיעוד הגיע לידי נציגי העירייה בשכונה שהודיעו כי לאחר בדיקה העובד זומן לבירור וכי יגיע למקום מנוף לפנות את האשפה. יש לציין כי מדובר ביום פינוי של אשפה וגזם ועדיין לא ברורה הסיבה לאירוע.

תושבי השכונה הביעו ביקורת על המצב שמראה את המשך הטיפול בשכונה עליו הם מתלוננים כבר זמן רב הן מבחינת הביטחון, הניקיון ועוד.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • זה בכל השכונות בעיר, גם במערב וגם במרכז וגם במזרח. העירייה הנכבדה מעסיקה חברה קבלנית שכל עובדיה הם פועלים ערבים שעושים מה שבא להם ומדברים בקולי קולות ושרים בערבית בשעה 6 בבוקר כשבאים להוציא את הפחים. בושה לעירייה וזלזול בתושבים!!!
    06.04.24 21:26 תגובה
    • אין. אין פיקוח על מחלקות העירייה !! "מנקי" המדרכות לא ממש מקים. רוב הזמן יושבים ומדברים בטלפונים !!
      06.04.24 21:43 תגובה
  • מה שמעניין את עובדי הקבלן אם יש מציאות בפחי האשפה אובפסולת של הגזים
    06.04.24 21:41 תגובה
  • העיר פשוט מזוהמת
    06.04.24 22:03 תגובה