טל נאור ואוהד אוזן מצטרפים לקואלציה ויקבלו את אחריות על המגזר התורני בתחום קהילה, נוער וחינוך בלתי פורמלי, עם תיקי מורשת יהודית, מורשת ישראל, הרשות לביטחון קהילתי והרשות למלחמה בסמים ואלכוהול רוטציה בתפקיד יו"ר מתנ"ס רמת אליהו ותחום התרבות לציבור הדתי
טל נאור, המשנה לראש העיר הנכנס אומר: אנחנו שמחים שהחזרנו לציבור שלנו את הנכסים שהקימה ש"ס, היה חשוב לנו לקבל ארגז כלים נרחב בעיקר בתחום החברתי כדי לקדם את כל מה שהבטחנו לציבור ואנו מודים לראש שהעיר על האמון והדרך המשותפת וההבנה על הצרכים של הציבור הדתי בראשון לציון.

לאחר מו"מ מפרך שנמשך שבועות רבים סיעת ש"ס בראשות טל נאור ואוהד אוזן חתמה על הסכם קואליציוני עם רז קינסטליך ראש העייריה ונכנסו באופן רשמי לקואליציה. לטענתם ש"ס מחזירה לעצמה את מוקדי הכח במגזר התורני בייחוד בתחום הקהילה הנוער והחינוך הבלתי פורמלי - אחריות על המתנ"סים, תנועות הנוער הדתיות והחרדיות, מועדון הנוער אתנחתא, קידום הקמת הקאנטרי לציבור הדתי והקמת מתנ"ס מעגלים במערב.
בתחום החברתי הזרקור יופנה לסקטורים כמו האגף לקידום נוער שבתוכו פרוייקט נוח״ם ופרוייקט הילה, והרשות לביטחון קהילתי שחולש על פעילויות חינוך הסברה ומניעת התנהגויות סיכון.
טל נאור יו"ר הסיעה שימונה למשנה לראש העיר, יחזיק בתיק מורשת יהודית, תיק קידום נוער, תיק הרשות לביטחון קהילתי והרשות למלחמה בסמים ואלכוהול . טל יכהן כיו"ר הנהלת מתנ"ס רמת אליהו במחצית השנייה של הקדנציה וכן ש"ס תמנה יו״ר הנהלה חדש למתנ"ס מעגלים שיתכלל גם את מעגלים מערב ופרוייקט הקמת הקאנטרי. לדבריו ש"ס מקבלת למעשה אחריות על כל החיים הבלתי פורמליים של הציבור החרדי והדתי ובנוסף אחריות על מוסדות החינוך של שס ותקציבי תרבות לציבור הדתי.
אוהד אוזן, יו"ר סרוגים ומס' 2 בש"ס, קיבל לידיו את תיק מסורת ישראל בקהילה. בו יפעל להפקת תוכניות איכות לציבור הדתי לאומי והמסורתי עם דגש לפעילויות קהילתיות ומגבשות. בנוסף, יקבל אוזן את תיק אסטרטגיה עירונית, תיק העוסק בתכנון ובניה של ראשון העתידית והמתפתחת להיות העיר השלישית בגודלה ובכלל זה הפיתוח הפיזי, החברתי והכלכלי של העיר, במטרה לשפר את איכות החיים בעיר, לקדם את מעמדה העסקי והתרבותי, וליצור מקומות בהם אנשים יאהבו לגור, לעבוד ולבלות - מקומות חיוניים שיעודדו יצירתיות וחדשנות ובכלל זה גם מוסדות דת בשכונות החדשות. כמו כן יכהן כדירקטור בחברת מניב, מ"מ יור ועדת מכרזים וסגן יו"ר ועדת החינוך.
טל נאור, המשנה לראש העיר הנכנס אומר:
אנחנו שמחים שהחזרנו לציבור שלנו את הנכסים שהקימה שס, היה חשוב לנו לקבל ארגז כלים נרחב בעיקר בתחום החברתי כדי לקדם את כל מה שהבטחנו לציבור ואנו מודים לראש שהעיר על האמון והדרך המשותפת וההבנה על הצרכים של הציבור הדתי בראשון לציון.
תודה מיוחדת להנהגת ש"ס הארצית על התמיכה וההכוונה וכמובן לכל הפעילים והבוחרים שתמכו לאורך כל הדרך.
אוהד אוזן, יו"ר סרוגים אומר
כי ההסכם שהתגבש לאחר מו"מ ממושך נותנים לנו אנרגיה אדירה להחזיר לציבור בעשייה. בכוונתי לייצר בעיקר, תוכניות ואירועי איכות לציבור הדתי על מנת לייצר פה קהילה דתית שכדאי להיות חלק ממנה. אחד הדברים המרגשים ביותר עבורי הוא האחריות על תנועות הנוער הדתיות ובפרט תנועת בני עקיבא הקרובה לליבי. גם בתחום התכנון העירוני אשים דגש על הצרכים של התושבים בשכונות החדשות ונביא בשורות חשובות בתחום. תודה לראש העיר רז על האמון, לליאל ממלאת מקומו על הקשב במו"מ ולשותפיי לדרך טל נאור ובניהו יום טוב שידעו לעמוד על האינטרסים של הציבור ולמצות את מלוא הפוטנציאל במו״מ הקואליציוני בשם ה' נעשה ונצליח״
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחבהצלחה אלופים סומכים עליכם03.05.24 14:32 תגובה
-
אורחטל נאור האלוף בא מקידום נוער ויהיה אחראי עליו וואו איזה סגירת מעגל מטורפת טל אתה אלוף מתפללים להצלחתך03.05.24 17:38 תגובה
-
אורחטל ואוהד עלו והצליחו03.05.24 17:39 תגובה
-
אורחתשימו דגש אם אפשר גם לפעיליות אחה"צ לחרדים..עקיבא זה לא נותן לנו מענה..04.05.24 23:29 תגובה
-
אורחיהיה גם יהיה05.05.24 15:50 תגובה
-
-
אורחתקימו ישיבה קטנה שמלמדים אנגלית ומתמטיקה זה ממש חוצפה שלא משקיעים בחרדים שנאלצים ללכת ללמוד בערים אחרים לימודי ליבה06.05.24 13:22 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: