הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גבר כבן 40 במצב אנוש לאחר שטבע בחוף 4 על 4 בראשון לציון

מערכת האתר
תיעוד מבצעי מד"א
תיעוד מבצעי מד"א

בשעה 16:52 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על גבר שנמשה מהים לאחר שטבע בחוף 4 על 4 בראשון לציון. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח וולפסון, גבר כבן 40 במצב אנוש, תוך פעולות החייאה.

חובשי מד"א מיחידת האופנועים, אופק אלזם ודניאל גיאת, סיפרו: "כשהגענו לחוף ראינו על קו המים גבר כבן 40 שוכב מחוסר הכרה, לאחר שטבע ונמשה מהמים. המצילים התחילו לבצע פעולות החייאה בסיוע אנשים שהיו על החוף. הענקנו לו טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה מתקדמות וממושכות ופינינו אותו לבית החולים בניידת טיפול נמרץ תוך פעולות החייאה כשמצבו אנוש."




צילומים:תיעוד מבצעי מד"א

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה