הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קבוצת הנערים בכדוריד הפועל רועי ראשל״צ זכתה בגביע המדינה וביום רביעי תתמודד על אליפות הליגה מול א.כ נס ציונה ב-19:00 באשלים.

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Rishon LeZion H.C
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Rishon LeZion H.C

קבוצת הנערים הפועל רועי ראשל״צ הניפה היום את גביע המדינה לאחר שניצחה את א.כ נ״צ 46:51 במעמד הגמר. זהו הגביע השלישי ברציפות אותו זוכה הפועל רועי להניף.

עם רגע ההנפה וההישג הגדול, זוכרים גם את מאמן האגודה האהוב רועי פלח ז״ל, שאימן חלק גדול משחקני הקבוצה עם הגיעם למחלקת הנוער ועל שמו קרויה הקבוצה.

החבורה האדומה, בהדרכת אסף סיטון ותומר בן אדרת, עלתה למגרש חדורת מטרה וכבר בדקה ה-7 העלה אותה נבו ל-8:4. בהמשך הצליחה היריבה לצמק, אך משחק הגנה מהודק והתקפה מדויקת מנגד העלו את האדומה ליתרון שעמד בשיאו על שישה שערי יתרון. יונתן פלח כבש את השער האחרון במחצית וקבע 21:26 עם הירידה להפסקה.

במהלך המחצית השנייה הצליחה היריבה לצמק להפרש של שער, אך שרשרת כיבושים של נבו מסיקה, יונתן פלח, עידו עובדיה, תומר נודל ודור זיידן לצד עצירות של השוער עמית מרוז הבטיחו ניצחון והנפה אדומים. איזו חבורה של ווינרים, כל הכבוד ויאללה הפועל ראשון.

ביום רביעי תתמודד על אליפות הליגה מול א.כ נס ציונה ב-19:00 באשלים.



סרטון:



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה