הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חיות חדשות בחי כיף בראשון לציון! שלושה זכרים של אנטילופה מסוג קודו ניאלה עברו בהצלחה מהחי פארק בקריית מוצקין לחי-כיף ראשון לציון

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק חי-כיף, גן החיות ראשון לציון
צילום מתוך דף הפייסבוק חי-כיף, גן החיות ראשון לציון

בוקר מרגש בחי-כיף ראשון לציון! שלושה זכרים מרהיבים של קודו ניאלה עברו בהצלחה מהחי פארק בקריית מוצקין אל החי כיף בראשון לציון במסגרת שיתוף פעולה מרתק בין גני החיות.


הצוות המקצועי יצא כבר בחמש בבוקר לניהול המעבר, כשמזג האוויר היה קריר וידידותי לבעלי החיים. יחד עם צוות של שתי וטרינריות מהחי פארק, הניאלות הורדמו בזהירות והועברו בארגזים ייעודיים.


הקודו ניאלה הוא סוג אנטילופה מרהיב עם רגליים דקות ואצילות המאפשרות ריצה וטיפוס על הרים בקלות. הזכרים יכולים להגיע לגובה של 120 ס"מ ולמשקל של עד 140 ק"ג!




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה