בילוי לשבת בראשון לציון! הצגת הילדים "פיית המרציפן" במוזיאון אגם בראשון לציון היום שבת 6/7 בשעה 12:00 מתאים לילדים בגילאי 3 - 7

מוזיאון אגם בראשון לציון מארח את תיאטרון הקרון הירושלמי עם הצגת הילדים "פיית המרציפן". ההצגה תתקיים היום שבת, 6 ביולי 2024, בשעה 12:00 ומתאימה לגילי 3 עד 7.
ההצגה מספרת על מיק, ילדה עם חלום נפלא, שמתחילה מסע אל גן הממתקים של המכשפה, יחד עם טינו הגמד ומילת הקסמים של אבא. זהו מסע פיוטי של התמודדות והתיידדות עם הבלתי מוכר ועם הפחד, המשלב שחקנית ובובות בתוך תפאורה קסומה ומלאת שינויים והפתעות.
מחיר כרטיס למופע בלבד הוא 35 ש"ח, והמחיר אחיד להורים וילדים. ניתן לרכוש כרטיסים בקישור הבא: https://yama.smarticket.co.il/event/1814.
בנוסף, ניתן לשלב סיור מודרך למשפחות בשעות 10:00 ו-13:00.
מוזיאון אגם ממוקם ברחוב מיש"ר 1, ראשון לציון. לפרטים נוספים ניתן להתקשר לטלפון 03-5555-900 או לבקר באתר yama.co.il. הזכות לשינויים שמורה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.