הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

זאת לא ברמנית, זאת שוטרת.... ברמנית צעירה שעבדה בפאב בראשון לציון התבררה כשוטרת סמוייה והביאה למעצרם של כ – 30 חשודים בסחר סמים

אבי בר

חלק מהחשודים בזמן ביצוע העסקאות


ברמנית צעירה בפאב בראשל"צ נחשפה כסוכנת סמויה של ימ"ר מרכז שהובילה להרמת מסך מעל תעשיית הסמים של חיי הלילה במרכז הארץ
למעלה מ-30 חשודים בסחר בקוקאין, חשיש, מריחואנת הידרו ו-MDMA  נעצרו לפנות בוקר בשיאו של מבצע הפעלת סוכנת שפעלה במהלך השנה האחרונה באיזור ראשל"צ.
הסוכנת עינב, חיילת משוחררת שהתגייסה למשטרה לפני שנה עם שחרורה מצה"ל, הוכשרה במפלג המודיעין של היחידה המרכזית (ימ"ר) במחוז מרכז לשמש סוכנת סמויה במסווה של ברמנית בפאב מוכר בראשל"צ.
הבוקר שני 20/7, עם חשיפת הסוכנת בטקס במטה המחוז אמר ממ"ז מרכז ניצב מוטי כהן לסוכנת ובני משפחתה המופתעים "אתם יכולים להיות גאים בעינב, שבקור רוח רכשה את אמון החשודים והפלילה עשרות מהם בסחר בסמים, ונטלה חלק של ממש במאבק בנגע החברתי הזה". 
במהלך מבצע החדרת הסוכנת לשטח, הוא הועסקה במספר פאבים באיזור ראשל"צ כמלצרית, עד שהפכה לדמות מוכרת בחיי הלילה במקום והתקבלה לעבודה כברמנית בפאב מוכר באיזור. מבצע ההפעלה חשף חשודים ללא עבר פלילי כלל שעסקו בסחר בסמים קשים, תוך שהסוכנת רוכשת מהם בקניות מתועדות כמויות סם גדולות "לה ולחברותיה".  עבור כל קניה שילמה הסוכנת סכום של כ-2000 ₪ לרכישות מגוון של סמים לפי המחירון הנהוג באיזור: 500 ₪ לגרם קוקאין, 500 ₪ לגרם MDMA,  250 ₪ לאצבע חשיש ,  120 ₪ לגרם מריחואנת הידרו.
חלק ניכר מהסחר בוצע בתיאום הודעות וואטסאפ מקודדות בין הסוכנת לסוחרים. 
בני משפחתה על עינב שהיו משוכנעים כי בתם עובדת עם נוער בסיכון, הופתעו לגלות אמש כי בתם שוטרת בימ"ר מרכז ועומדת בלב מבצע מחוזי לאיתור סוחרי סמים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה