הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון עלתה לחצי גמר גביע ווינר - שופטים ע"ש מויזס רש ז"ל: חצי הגמר ייערך ביום שני הקרוב בשעה 19:30 במרכז הספורט 360 בנחלת יהודה, שם יפגשו החניכים של הרוויה פאז'ין את הפועל אשדוד.

הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון עלתה לחצי גמר גביע ווינר - שופטים ע"ש מויזס רש ז"ל לאחר שניצחה את מכבי קריית מוצקין בתוצאה 19:39 (10:20). הקבוצה סיימה ראשונה בבית ב' לאחר שניצחה גם את א.כ נ"צ בתחילת השבוע.
חצי הגמר ייערך ביום שני הקרוב בשעה 19:30 במרכז הספורט 360 בנחלת יהודה, שם יפגשו החניכים של הרוויה פאז'ין את הפועל אשדוד. הציבור מוזמן להגיע ולעודד.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




-
אורחאיזה ענף ספורט זה07.09.24 23:18 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: