הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תאונת דרכים בראשון לציון: גבר כבן 30 נהרג ואישה כבת 30 נפצעה בינוני

מערכת האתר

בשעה 23:30 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על רכב שהתנגש בעץ ברחוב אברהם בר בראשון לציון. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על גבר כבן 30 שנהרג במקום וקובעים את מותו, ומעניקים טיפול רפואי ומפנים לבית החולים שמיר אסף הרופא אישה כבת 30 במצב בינוני, בהכרה מלאה, עם חבלות בראש, בבטן ובגפיים.

חובשי רפואת חירום במד"א ליאור פז ודריה שץ סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו בצד הכביש בשדרת עצים רכב מעוך לאחר שהתנגש בעץ. בכסא הנהג ישב גבר כבן 30 מחוסר הכרה, עם חבלה רב מערכתית. הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו. אישה כבת 30 שישבה לצד הנהג יצאה עצמאית מהרכב, היא התהלכה כשהיא סובלת מחבלות בראש, בבטן ובגפיים. לאחר טיפול רפואי בשטח פינינו אותה לבית חולים כשמצבה בינוני."







צילומים:תיעוד מבצעי מד"א

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • לא הגיוני רכב יגיע לאזור עצים בשדרה רק היא הוא טס על הכביש ואיבד שליטה על הרכב. עלה על המדרכה שאחריו יש שביל אופניים ואחריו שטח הפרדה מגובה לצמיחיה הליכה ורק אחר-כך העצים.
    28.09.24 09:30 תגובה
  • סכנה להולכי רגל גם אופניים אילו היו במקום היו נדרסים ויש לשים לכל אורך הפארק הפרדה גובה להגנה של לפחות מטר.הרחוב אברהם בר הוא מרכזי מאוד כמובן לא ניתן לשים שוטרים כל כמה מטרים.מצלמות לא מספיק חוץ מלספר איך נהרגו.
    28.09.24 09:39 תגובה
  • מה עושה עץ באמצע הכביש? שיתבע את העירייה. אה, הוא כבר לא יכול.
    28.09.24 11:25 תגובה
    • ממש לא משעשע
      28.09.24 18:46 תגובה