דירת 3 חדרים למכירה בשכונת רביבים בראשון לציון מוצעת במחיר מציאה של 1,990,000 ₪. הדירה ממוקמת בקומה השישית מתוך שבע, עם כיווני אוויר דרום ומערב, ומציעה שטח של 91 מטרים רבועים לפי הארנונה. הדירה מוארת, ממוזגת וכוללת מקומות אחסון רבים.
הבניין עבר שיפוץ חיצוני במסגרת שיפור פני העיר, והאינסטלציה והריצוף שופצו בעשור האחרון. בנוסף, ישנן תוכניות מתקדמות להוספת מרפסת של 14 מטר לכל דירה. הדירה ממוקמת מול גן בעברית, בקרבת גני ילדים, בתי ספר, סופרים, פארקים ובתי קפה, כך שאין צורך להזיז את הרכב מהחניה.
לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפון: 073-802-0404.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה