הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

דוכן חדש במדרחוב רוטשילד - דוכן הצמידים של אופל ג'ובני בת 10 שחלומה הוא להגיע לעצמאות כלכלית ולסייע למשפחה

אופל החלה במיזם מכירת הצמידים לפני מספר שבועות ואף נפגשה עם מחזיק תיק נוער וצעירים, איתי מתיתיהו שסייע בהקמת הדוכן בשוק המתקיים במקום בסופי שבוע.

חנה קקיאשוילי

בסוף השבוע נפתח במדרחוב רוטשילד דוכן צמידים מיוחד של אופל גו׳בני בת ה10.

מדובר על מיזם של אופל שבחודשים האחרונים מכינה צמידי ומוכרת אותם במטרה במטרה להגיע לעצמאות כלכלית ולעזור למשפחתה. לפני כחודש הגיעה אופל יחד עם אמה מירי מליחי, אל לשכתו של מחזיק תיק, נוער וצעירים, איתי מתיתיהו וספרו לו על היוזמה. לאחר ששמע על המיזם הוא החליט לסייע בהקמת הדוכן בשוק המתקיים בסופי שבוע בעיר.

מחזיק תיק נוער וצעירים, איתי מתיתיהו:

"אופל- אני גאה בך זו יריית פתיחה לכל בני הנוער שחולמים בגדול ורוצים לעשות דברים יחודים. אם גם לכם יש חלום/מיזם/רעיון, מוזמנים לפנות אליי.

אני רוצה להודות לפעיל החברתי וולד קפוסטין על החיבור ושיתוף הפעולה".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה