הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון הבטיחה את מקומה בבית העליון בליגת ווינר עם ניצחון על מכבי תל אביב 30:37

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Rishon LeZion H.C
צילום מתוך דף הפייסבוק Hapoel Rishon LeZion H.C
הפועל אלטשולר שחם ראשון לציון הבטיחה את מקומה בבית העליון של ליגת ווינר בכדוריד, לאחר ניצחון מרשים על מכבי תל אביב בתוצאה 30:37 במסגרת המחזור העשירי. המשחק התקיים ביום שבת, והקבוצה עלתה למקום הרביעי בטבלה עם 10 נקודות. המשחק הבא והאחרון בסיבוב הראשון יתקיים בשבוע הבא מול הפועל קריית אונו בשעה 15:00 באולם החדש בקריית אונו.

במהלך המשחק, הפועל ראשון לציון הציגה יכולת הגנתית מרשימה ושוער הקבוצה, סבטיסלב ורקיץ', הצטיין עם 70 אחוזי עצירה במחצית הראשונה. השחקנים הבולטים במשחק היו איבן קרצ'יץ' ואסף שרון, שכבשו כל אחד 8 שערים, וליאור גורמן עם 7 שערים.

בנוסף, הקבוצה הודתה לאוהדים על רכישת מארזי נרות חנוכה למען הצלת חייהם של ילדי הדושן, ושמחה לארח את נוי אלחנני, נציג ילדי הדושן, שקיבל צעיף מתנת המועדון.

המשחק התנהל בשליטה מוחלטת של הפועל ראשון לציון, שהובילה בשיאו של המשחק בהפרש של 10 שערים. למרות ניסיונות היריבה לצמצם את הפער, הפועל ראשון לציון שמרה על יתרונה וסיימה את המשחק בניצחון.

כבשו להפועל ראשון לציון: איבן קרצ'יץ' ואסף שרון 8 כ"א, ליאור גורמן 7, נדב חביב 6, תומר בודנהיימר 4, בן גונן 3 ויונתן פלח 1. השוערים: סבטיסלב ורקיץ' עם 18 עצירות ב-46 אחוזים וליאור קפלן עם 3 עצירות ב-30 אחוזים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה