הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הפתעת יום הולדת בפיג'מה: צוות המדיה של רז קינסטליך השתלט על עמוד הפייסבוק שלו

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רז קינסטליך - ראש עיריית ראשון לציון
צילום מתוך דף הפייסבוק רז קינסטליך - ראש עיריית ראשון לציון

צוות המדיה החברתית של ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, "השתלט" הבוקר (שישי) על עמוד הפייסבוק הרשמי שלו לרגל חגיגות יום הולדתו.

במסגרת החגיגות, אירגן הצוות הפתעת בוקר מיוחדת לראש העירייה. חברי הצוות שלחו לביתו את רכב ה"ראשונע" העירוני, והוציאו את קינסטליך מביתו אל הרחוב לעיני השכנים כשהוא עדיין לבוש בפיג'מה.

בפוסט החגיגי שפרסמו בעמוד הרשמי, הודו חברי הצוות לקינסטליך על פועלו למען העיר וציינו כי הפך את ראשון לציון ל-"Great Again". כמו כן, הצוות התבדח והוסיף כי אם ההפתעה תתקבל בפחות אהדה מצדו של ראש העירייה, האחריות לכך תוטל על חברת צוות בשם מוריה. לסיום, הוזמנו התושבים להצטרף לחגיגה ולכתוב ברכות יום הולדת לראש העירייה בתגובות.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


דוח בנק ישראל 2025: מחירי דירות עם ממ"ד גבוהים בממוצע בכ-5% עד 6.5%

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בנק ישראל
צילום מתוך דף הפייסבוק בנק ישראל

דוח בנק ישראל לשנת 2025 שופך אור על אחת השאלות המרכזיות בשוק הדיור המקומי: בכמה מעלה קיומו של מרחב מוגן דירתי (ממ"ד) את ערך הנכס. מהדוח, אשר מנתח במבט-על את התהליכים והאתגרים המרכזיים בכלכלת המשק בשנת 2025, עולה בבירור כי רוכשי הדירות מוכנים לשלם יותר עבור ביטחון.

על פי פרק הדיור בדוח, המבוסס על ניתוח נתוני עסקאות שבוצעו במהלך שנת 2025, מחירי דירות הכוללות ממ"ד היו גבוהים בממוצע בשיעור שבין 5% ל-6.5% בהשוואה לדירות דומות ללא ממ"ד. המגמה ניכרת לא רק ברכישת דירות אלא גם בשוק השכירות: מנתוני מודעות להשכרת דירות עולה כי שכר הדירה עבור נכסים בעלי ממ"ד עומד על רף גבוה משמעותית מזה של דירות נטולות מרחב מוגן.

נתון מעניין נוסף העולה מן הדוח נוגע להשפעת האירועים הביטחוניים על השוק. מהנתונים עולה כי מבצע "עם כלביא", שנערך בקיץ 2025, לא הביא לשינוי משמעותי בפער המחירים לטובת הדירות עם הממ"ד. במחלקת המחקר של בנק ישראל מסבירים כי סיבה אפשרית לכך היא שהמחירים בשוק עלו בצורה ניכרת עוד קודם לכן, בעקבות פרוץ מלחמת "חרבות ברזל" ב-7 באוקטובר 2023.

דוח בנק ישראל מספק סקירה מקיפה על התמודדות בנק ישראל והממשלה עם שלל האירועים הגדולים שהיו בכלכלה בשנה החולפת. לקריאת הדוח המלא, צפייה בסרטונים נוספים והאזנה לפודקאסטים עם כותבי הדוח, לחצו על הקישור לאתר בנק ישראל.








להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


שינויים במחלקת הנוער של מכבי ראשון לציון: שרון קארש ימונה למנהל החטיבות הצעירות

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק Maccabi Rishon Le Zion Basketball
צילום מתוך דף הפייסבוק Maccabi Rishon Le Zion Basketball

מועדון הכדורסל מכבי ראשון לציון הודיע על שינוי מקצועי במחלקת הנוער. שרון קארש, ששימש במשך שנים רבות כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער והיה שותף מרכזי בבניית התשתית המקצועית של המועדון, ימשיך את דרכו במערך המקצועי תחת הגדרת תפקיד חדשה וממוקדת יותר.

לאורך השנים, היה קארש אחראי לפיתוחם של מאות שחקנים במועדון, תוך הטמעת יסודות מקצועיים וערכים ספורטיביים. כעת, במסגרת תהליך ארגוני שמטרתו לייעל ולדייק את חלוקת תחומי האחריות במחלקה, הוחלט על ביצוע התאמות ארגוניות. במסגרת זו, קארש יעבור להוביל את תחום החטיבות הצעירות, הכולל את תלמידי כיתות ז׳ עד ט׳, ובמקביל ימשיך לרכז את נושא הקליעה במחלקה כולה.

התפקיד החדש נועד לנצל באופן מיטבי גם את תפקידו הנוסף של קארש כמורה ומאמן בחטיבת הביניים "דורות", בה לומדים השחקנים בשנתונים אלו. מהמועדון נמסר כי החיבור מאפשר סנכרון מקצועי אופטימלי בין הפעילות הספורטיבית במסגרת בית הספר לבין האימונים במחלקת הנוער, במטרה לקדם את פיתוחם של שחקני העתיד.

במכבי ראשון לציון ציינו כי הם מוקירים את פועלו רב השנים של קארש ומעריכים רבות את המשך תרומתו החשובה תחת תפקידו החדש.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


חוגגים יחד: המרכז הגאה בראשון לציון יקיים אירוע פסח למשפחות ב-6.4

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הגאה ראשון לציון
צילום מתוך דף הפייסבוק המרכז הגאה ראשון לציון

המרכז הגאה בראשון לציון נערך לקראת חג הפסח ומזמין את הציבור לאירוע משפחות. האירוע מציע חוויה תרבותית ויצירתית לילדים, תוך שימת דגש על סביבה בטוחה ורגועה עבור ההורים.


במסגרת הפעילות, תעלה ההצגה "מעבדות לחירות" מבית תיאטרון קשת. מדובר בעיבוד מיוחד לסיפור יציאת מצרים המשלב תיאטרון חפצים ומותאם לילדים בגילאי 3 ומעלה. מיד לאחר ההצגה, תשולב סדנת יצירה במסגרתה ילמדו הילדים המשתתפים להכין בובות ספוג מדברות בצורות של מצה ופירמידה, וכן יתנסו בהפעלתן.


במרכז הגאה מדגישים כי האירוע יתקיים במתנ"ס שיכון המזרח, הממוקם בשדרות יעקב 50 בעיר. מיקום זה נבחר בין היתר הודות לקיומו של מרחב מוגן גדול ותקני במתחם, מה שמאפשר לקיים את הפעילות בביטחון מלא ובשקט נפשי למשחות.


האירוע ייערך ביום שני, ה-6 באפריל (6.4). פתיחת הקהל לתחילת התכנסות תתקיים בשעה 16:00 והפעילות עצמה תצא לדרך בשעה 16:30. במטרה להבטיח מרחב נעים ומרווח לכלל הנוכחים, מספר המקומות לאירוע מוגבל ויש צורך לשריין מקום מבעוד מועד.


לפנייה על הרשמה מראש: לחצו כאן.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה