למכירה בראשון לציון: דירת 3 חדרים גדולה בשכונת נרקיסים המבוקשת בבניין חדש עם מרפסת וחניה במחיר 2,450,000 ש"ח. לפרטים: 073-857-3041

מוצעת למכירה דירת 3 חדרים בשכונת נרקיסים המבוקשת בראשון לציון, באזור רחוב ירושלים. הדירה משתרעת על פני שטח כולל של 89 מ"ר, המורכב מ-77 מ"ר בנוי ומרפסת שמש בגודל 12 מ"ר.
הנכס ממוקם בקומה החמישית מתוך 28 קומות בבניין חדש הכולל 4 מעליות וחדר דיירים מרווח. הדירה נהנית מכיווני אוויר צפון ומערב, והיא מתוארת כנעימה ומוארת.
המפרט הטכני בדירה כולל ממ"ד, חניה צמודה, מערכת מיזוג מיני מרכזית וחימום מים על גז. כמו כן, הותקנו רשתות בכל הבית ומתגים רבים לנוחות מירבית.
המחיר המבוקש עבור הנכס הוא 2,450,000 ש"ח.
לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפון: 073-857-3041





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

עיריית ראשון לציון הסירה את מיצג שעון החול ושלט "עד החטוף האחרון" מרחבת העירייה בעקבות השבת גופתו של רס"ל רן גואילי ז"ל לקבורה בישראל- מצ"ב סרטון

עיריית ראשון לציון הסירה הבוקר (רביעי) את שעון החול שהוצב ברחבת בניין העירייה מאז חודש אוגוסט 2024. המיצג, שהוצב בשיתוף מטה החטופים הארצי והמקומי, נועד להעלות את המודעות למאבק להשבת החטופים ולהוות תזכורת יומיומית כואבת לזמן ההולך ואוזל עבורם.
בנוסף, אתמול הסיר ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך, את השלט "עד החטוף האחרון" שהיה תלוי על בניין העירייה. צעד זה נעשה לאחר חזרתו של לוחם היס"מ, רס״ל רן גואילי ז"ל, לקבורה בישראל.
ראש העירייה, רז קינסטליך, התייחס למהלך ואמר: "שעון החול שהצבנו שיקף את המחויבות העמוקה שלנו להשבת החטופים ואת האחריות המוסרית שלא להשאיר אף אחד מאחור. הסרתו היום מסמלת פרק כואב שהגיע לסיומו עם חזרתם של כלל החטופים הביתה".
עוד הוסיף קינסטליך: "לצד ההקלה וההוקרה לחיילי צה"ל ואנשי כוחות הביטחון הגיבורים ולכל מי שפעל בנושא, אנו מרכינים ראש לזכרם של הנופלים והנרצחים הרבים וממשיכים לשאת באחריות לזיכרון ולאחדות. כעת, אנחנו יכולים להתחיל לאסוף את השברים ולשקם".
סרטון:
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
מועדון הכדורסל מכבי ראשון לציון הודיע על החתמתו של הגארד נייג'ל פירסון

מועדון הכדורסל מכבי ראשון לציון הודיע על החתמתו של הגארד נייג'ל פירסון.
פירסון (28, 1.96) הוא בוגר מכללת טקסס סטייט. בשנים האחרונות שיחק הגארד במספר ליגות בכירות באירופה, ביניהן הליגות בצרפת, פינלנד, גרמניה, רומניה ופולין.
בעונת 2023/24 שיחק פירסון במדי אוראדיה הרומנית, עמה הופיע גם במסגרת היורופקאפ ורשם ממוצעים של כ-15.8 נקודות, 3.9 ריבאונדים ו-3.9 אסיסטים למשחק. בעונת 24/25 שיחק במדי רוסטוק סי וולבס הגרמנית, שם רשם ממוצעים של כ-11.7 נקודות, 4.1 ריבאונדים ו-1.9 אסיסטים במשחק.
את העונה הנוכחית פתח במדי אנוויל הפולנית, והעמיד ממוצעים של כ-8 נקודות, 2.8 ריבאונדים ו-2.9 אסיסטים למשחק, כשהוא מביא אינטנסיביות, ורסטיליות ותרומה בשני צידי המגרש.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
חניכי מועדון ראשון לציון רב אמן יהלי סוקולובסקי ורב אמן מרסל אפרוימסקי זכו בתואר אלופי ישראל בשחמט

אליפות ישראל בשחמט ננעלה בעכו לאחר דרמה גדולה שהוכרעה במהלכי הסיום, עם הכתרתו של אלוף חדש וצעיר במיוחד: רב אמן יהלי סוקולובסקי, בן 19 בלבד. סוקולובסקי, תושב קריית אונו ושחקן מועדון השחמט ראשון לציון, נחשב לאחד הכישרונות הגדולים בשחמט הישראלי ומשחק בנבחרת הלאומית. הוא סיים את האליפות ללא הפסדים, עם 6 ניצחונות ו-3 תוצאות תיקו.
עד פתיחת סבב המשחקים האחרון התנהל קרב צמוד בין סוקולובסקי לבין ישעיהו צדקיה בן ה-21, שניהם מסומנים כדור העתיד של הענף. בסופו של סבב דרמטי, סוקולובסקי סיים במקום הראשון, בעוד צדקיה סיים במקום השני עם 5 ניצחונות ו-4 תוצאות תיקו.
"אני מאוד נרגש ושמח מההישג הזה, שמח לעשות את זה אחרי עבודה קשה ומתמשכת", אמר סוקולובסקי, שנמצא רגע לפני גיוס לשירות סדיר בצה"ל. "החלום שלי הוא להגיע הכי רחוק שאפשר - להיות אלוף עולם".
במקצה הנשים, המנצחת הגדולה הייתה רב אמן מרסל אפרוימסקי בת ה-30, גם היא ממועדון ראשון לציון. אפרוימסקי הצליחה לשחזר את הישגה משנת 2024 וזכתה שוב באליפות ישראל.
אליפות ישראל, התחרות היוקרתית ביותר בענף המקומי, כללה השנה 142 שחמטאים ושחמטאיות בדרגות שונות, לרבות רבי אמנים ואלופי עבר. האירוע נערך במשך שבוע וחצי בעכו, בהובלת איגוד השחמט ובשיתוף עיריית עכו, משרד התרבות והספורט ומפעל הפיס. סך הפרסים באליפות עמד על 90 אלף שקלים.
מנכ"ל איגוד השחמט, גיל בורחובסקי, ציין כי האליפות הייתה מוצלחת וסיפקה עניין רב, ובירך את הדור הצעיר והמוכשר שגדל בישראל. יו"ר האיגוד, ד"ר צביקה ברקאי, הוסיף כי זו הייתה אחת האליפויות האיכותיות והצמודות שנראו בשנים האחרונות. מאור, מנהל אגף תרבות בעיריית עכו, בירך את הזוכים והודה על הבאת האירוע לעיר.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.