טרגדיה כפולה ברחובות: שתי גופות אותרו בתוך שעתיים בעיר

במוקד זק"א 360 במרחב שפלה התקבלו שתי קריאות בתוך פרק זמן קצר של כשעתיים על מקרי מוות בעיר רחובות.
באירוע הראשון, ברחוב לוין אפשטיין, אותרה אישה בשנות ה-50 לחייה ללא רוח חיים. על פי הדיווח, האישה לא יצרה קשר עם סביבתה במשך מספר ימים, ולאחר שבני משפחתה הגיעו לדירה כדי לבדוק לשלומה, היא נמצאה ללא סימני חיים. בפעילות מתנדבי זק"א 360, גופת המנוחה שוחררה לקבורה ישירות מביתה.
באירוע נוסף שהתרחש ברחוב צבי ארליך בעיר, אותר גבר ללא רוח חיים בנסיבות טראגיות.
משה אליהו עזרא ואביחי בניסטי, מתנדבי זק"א 360 שטיפלו בזירות, מסרו: "אחר הצהריים מטלטל עבר עלינו עם שני אירועים קשים תוך זמן קצר. מלבד הטיפול בכבוד המת בכל זירה, עמדנו מול מציאות לא פשוטה ומשפחות שנקלעו ברגע אחד לאובדן וכאב גדול. טיפלנו בכבוד המת ובאיסוף הממצאים, ואנו ממשיכים ללוות את המשפחות בשעתן הקשה".
צילומים:דוברות זק"א 360
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחכאב לב!!! ממה הם נפטרו??01.02.26 19:46 תגובה
- אורחברוך דיין האמת..01.02.26 19:47 תגובה
- אורחהיה איזה שהוא פיצוץ מפחיד בשעה 14:00 בערך , לך תדע אולי זה קשור אלאייסטר01.02.26 19:48 תגובה
- אורחמגיפת 'אין קשר'? https://youtu.be/cDTH7e9t-l4?si=XeADYxFyJWA5WuJH01.02.26 19:57 תגובה
- אורחיהי זכרם ברוך!01.02.26 22:10 תגובה

אפרת צוקרמן נכנסה לתפקידה כמנכ"לית החברה העירונית רחובות: תוביל את תחומי התרבות, הספורט והקהילה לאחר 8 שנים בראש מינהל החינוך

אפרת צוקרמן, מהדמויות המשפיעות והמוערכות בעיריית רחובות, נכנסה הבוקר, ראשון (1.2), לתפקידה החדש כמנכ"לית החברה העירונית. צוקרמן מחליפה בתפקידה את מיטל רקח-ורד, אשר מונתה לראש מינהל החינוך בעירייה. במסגרת תפקידה החדש, תהיה צוקרמן אמונה על הובלת פעילויות התרבות, הספורט, הפנאי והחינוך הבלתי פורמלי בעיר, כאשר המינוי מסמל את כוונת העירייה לחזק את הרצף שבין החינוך הפורמלי לשעות הפנאי והקהילה.
צוקרמן מביאה עמה ניסיון ניהולי וציבורי עשיר של למעלה מ-20 שנה בעיר. בשמונה השנים האחרונות כיהנה כראש מינהל החינוך העירוני, במהלכן הובילה מערכת הכוללת כ-46 אלף תלמידים בכ-500 מוסדות חינוך ותקציבים של מאות מיליוני שקלים. תחת הנהגתה רשמה העיר הישגים היסטוריים, ובראשם קבלת פרס החינוך הארצי לראשונה בתולדות העיר, לצד עלייה עקבית באחוזי הזכאות לבגרות ובשיעורי הגיוס. היא הובילה תהליכים חינוכיים, תוכניות אסטרטגיות ופרויקטים קהילתיים רחבי היקף, תוך רתימת שותפים ויצירת שיתופי פעולה בין-מגזריים.
בין היתר, הייתה צוקרמן גורם מרכזי בגיבוש וקידום תכנית האב לחינוך, "רחובות. חינוך במחשבה תחילה", אשר הושקה באוגוסט האחרון בהובלת ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, מתן דיל, ומהווה מצפן אסטרטגי חינוכי ותכנוני לעתיד. קודם לכן הקימה וניהלה את קריית החינוך למדעים בעיר במשך 8 שנים. בית הספר, שהחל כמוסד צומח עם 100 תלמידים, הפך תחת ניהולה למוסד המונה כ-1,400 תלמידים עם 100% זכאות לבגרות ואחוז גיוס זהה לצה"ל. כמו כן שימשה בעבר כמנהלת חטיבת הביניים ע"ש דה-שליט.
צוקרמן, נשואה, אם לשלושה ילדים וסבתא לשתי נכדות, הינה בעלת תואר ראשון בהוראת המתמטיקה ותואר שני בניהול מערכות חינוך. היא בוגרת קורס מנהלים והתוכנית "מובילים דיגיטליים בשלטון המקומי" – תוכנית דגל להכשרת בכירי הרשויות המקומיות לקידום חדשנות, טרנספורמציה דיגיטלית וניהול מבוסס נתונים, פרי שותפות של מערך הדיגיטל הלאומי, משרד הפנים והג'וינט.
מתן דיל, ראש העיר ויו"ר דירקטוריון החברה העירונית, בירך על המינוי: "אפרת מביאה עמה יכולות ניהול מוכחות וניסיון מעשי עשיר במערכות ציבוריות מורכבות. היא הובילה פרויקטים רחבי היקף ומהלכים פדגוגיים חדשניים ופורצי דרך במקצועיות ואחריות וידעה לרתום את כל שותפי התפקיד למען הצלחת תלמידות ותלמידי העיר. אני בטוח כי בתפקידה החדש תוביל את החברה העירונית בניהול מקצועי ואפקטיבי, ותפעל לחיזוק המענים בתחומי התרבות, הספורט והקהילה עבור כלל תושבות ותושבי רחובות".
עם כניסתה לתפקיד מסרה אפרת צוקרמן: "אני מודה לראש העיר ולחברות וחברי הדירקטוריון על האמון ומתרגשת להמשיך לשרת את תושבות ותושבי רחובות מזווית חדשה ורחבה. החברה העירונית היא הלב הפועם של איכות החיים בעיר, ואנו נפעל יחד כדי להמשיך לפתח תרבות, ספורט וחינוך משלים איכותי הנותן מענה מקצועי וערכי לכלל הגילאים ולכלל הקהילות בעיר".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
יו"ר סיעת הליכוד ברחובות אביב איטח וח"כ ששון גואטה סיירו במחלבת תנובה בעיר והביעו תמיכה במאבק העובדים נגד רפורמת החלב

יו"ר סיעת הליכוד במועצת העיר רחובות, אביב איטח, הגיע ביום ראשון למחלבת תנובה בעיר יחד עם חבר הכנסת ששון גואטה ונציגות מהסניף המקומי, על מנת להביע תמיכה במאבק העובדים נגד רפורמת החלב. הביקור נערך לאחר שאיטח זכה לאחרונה באמון רוב חברי הליכוד בעיר.
אל הסיור התלוו נציגי הסניף וחברי המרכז עמוס כאוי, נתן נוישטט ודודי ביכלר, המשמש גם כראש מטה של יו"ר ועדת הכלכלה ח"כ דוד ביטן. המשלחת נפגשה עם מנהל המחלבה דורון פנחס, יו"ר ועד העובדים הארצי אחיאב שמחי, יו"ר ועד העובדים בתנובה רחובות ערן שרעבי וחבר הוועד שמחה גד.
במהלך המפגש, פרסו יו"ר הוועד שמחי וח"כ גואטה, המוביל את המאבק נגד הרפורמה, את פרטי התוכנית שמוביל השר בצלאל סמוטריץ' ואת השלכותיה הצפויות. נטען כי הרפורמה צפויה לפגוע במאות חקלאים, רפתנים ועצמאים, וביניהם גם עובדי מחלבת תנובה ברחובות, כאשר כ-120 מהם הינם תושבי העיר.
איטח וחבריו לסיעה הבטיחו כי יפנו לחברי ועדת הכלכלה מסיעת הליכוד בדרישה לפעול לשקיפות, להכניס סעיפי פיצויים להסכם ולהגיע להסכמות בוועדה, או לחלופין לדרוש את ביטול הרפורמה לאלתר.
חבר מועצת העיר ויו"ר סיעת הליכוד, אביב איטח, מסר: "כולנו בעד כלכלה חופשית והורדת יוקר המחיה, אך גם רפורמות צריך להוביל תוך מחשבה וקודם כל שמירה על הערכים שלנו. החקלאים בצפון הארץ עמדו בחזית במלחמה ושילמו מחירים כבדים ורבים מהם אף שירתו במילואים ונלחמו. לא ירחק היום ששוב ינסו להחרים אותנו בכל העולם ולכן אסור לנו לוותר על תוצרת כחול לבן ולבטח בעת הזו לא לפגוע בפרנסתם של מי שעמדו בחזית, ובהם גם מאות עובדי תנובה במחלבת רחובות".
עוד הוסיף איטח: "אני מודה לחברינו מתנובה בראשות יו"ר הוועד הארצי אחיאב שמחי ויו"ר המקומי ערן שרעבי על האירוח. כפי שהתחייבתי בפניהם ובפני ח"כ גואטה, אני אפעל יחד עם חבריי לסניף מול חברי הכנסת בוועדת הכלכלה כבר לקראת הדיון בשלישי הקרוב ואדרוש שקיפות מלאה ודאגה לפרנסת החקלאים".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
אליפות רחובות הפתוחה בטניס ע״ש אהוד הדר חוזרת בפעם ה-51: התחרות תצא לדרך ב-13.3.26 - ההרשמה נמצאת בעיצומה

אליפות רחובות הפתוחה בטניס ע״ש אהוד הדר ז״ל מתקיימת זו השנה ה-51, וממשיכה מסורת ספורטיבית עירונית ארוכת שנים, בה לקחו חלק דורות של שחקניות ושחקני טניס מרחובות ומכל רחבי ישראל. האליפות, ביוזמתן ובהפקתן של עיריית רחובות והחברה העירונית, תיערך במועדון הטניס מכבי עמיחי רחובות, מול הספורטק העירוני.
התחרות תכלול 17 קטגוריות שונות, בהן ילדים וילדות, נוער, בוגרים ומבוגרים, נשים וגברים, בכל רמות המשחק והגילים. מדובר באירוע פתוח לשחקנים חובבים ותחרותיים כאחד, המשלב ספורט מקצועי עם חוויה קהילתית. האליפות מתקיימת בחסות פרשקובסקי - מצויינות בנדל"ן, מכבי עמיחי רחובות וטופ טניס.
משחקי האליפות ייצאו לדרך ביום שישי, ה-13.3.26, ויימשכו כשבועיים. משחקי הגמר וטקס חלוקת הפרסים החגיגי יתקיימו במוצאי שבת, ה-28.3.26, במעמד ראש העיר רחובות, מתן דיל.
ראש העיר, מתן דיל, מסר: ״אליפות רחובות בטניס היא מסורת ספורטיבית מפוארת, שמלווה את העיר כבר למעלה מחמישה עשורים. זו אליפות שמחברת בין דורות, בין ספורט עממי לתחרותי, ומשקפת את ההשקעה העירונית המתמשכת בקידום אורח חיים פעיל, מצוינות וספורט נגיש לכל אחת ואחד״.
אפרת צוקרמן, מנכ״לית החברה העירונית, הוסיפה: ״האליפות משקפת את העשייה הספורטיבית המתקיימת בעיר, המצמיחה דורות של טניסאים. החברה העירונית גאה להוביל מסורת בת 51 שנים, ולקיים אירוע מקצועי ומכבד, המאפשר לכל משתתף לקחת חלק בחוויה ספורטיבית איכותית״.
ההרשמה לאליפות תיפתח ב-1.2.26 ותיסגר ב-10.3.26.
להרשמה לחצו כאן


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: