הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

למכירה ברחובות: דירת 5 חדרים משופצת במרכז רחובות בין הקניון לרחוב הרצל ב-2,950,000 ש"ח. לפרטים: 073-857-3079

מערכת האתר

ניתן לקבל לוואטסאפ כל דירה למכירה העולה בלוח הדירות be106

להלן לינק הצטרפות למחפשי דירות רחובות

https://www.be106.net/whatsapp/realestate/233


מוצעת למכירה דירת 5 חדרים בשכונת שעריים שבעיר רחובות, הממוקמת ברחוב רחל הרשנזון, במרכז העיר בין הקניון לרחוב הרצל. הדירה, בשטח כולל של 125 מ"ר (מתוכם 111 מ"ר שטח פנימי ו-14 מ"ר מרפסת שמש), נמצאת בקומה השנייה מתוך שש קומות קיימות בבניין בן 12 שנים, ומחירה עומד על 2,950,000 שקלים.


השטח מתואר כדירת עורף משופצת, מוארת ובעלת תכנון נוח. מבחינת מפרט, הנכס כולל חניה, מעלית, מחסן, מרפסת שמש, חדר ממ"ד וגישה נגישה. בנוסף, ישנם שני חדרי שירותים ומקלחת כלליים, וכן סוויטת הורים המכילה מקלחת, שירותים וחדר ארונות הפרטי. המטבח בדירה הינו מלפני שנתיים ועוצב על ידי נגר.


על פי תיאור הנכס, הדירה ממוקמת בסביבה משפחתית, שקטה ונעימה, עם נגישות לבתי ספר, גנים, אמצעי תחבורה ומרכזי קניות שונים.


לפרטים נוספים ויצירת קשר בנוגע לנכס, ניתן לפנות לעופר אלעד בטלפון: 073-857-3079.


קישור לעמוד הנכס לקבלת פרטים מקוונים: כאן.









להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


דרושים מתנדבים לקראת אירוע הגאווה השנתי ברחובות שייערך ב-25.6

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רחובות גאה
צילום מתוך דף הפייסבוק רחובות גאה

לקראת אירוע הגאווה השנתי ברחובות, שייערך ביום חמישי, ה-25 ביוני, פורסמה קריאה לציבור לקחת חלק בהפקה ולהתנדב באירוע.

התפקידים המוצעים למתנדבים כוללים סיוע בהקמות, הפעלת תחנות, סדרנות ולוגיסטיקה. המעוניינים להצטרף לפעילים ולקחת חלק באירוע מתבקשים למלא את טופס ההרשמה המקושר בעמוד הפייסבוק של "רחובות גאה".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


הצגת הילדים "אורחת פורחת" במרכז חוויות חצרות המושבה ברחובות ב-08.06.26

מערכת האתר

מרכז חוויות חצרות המושבה ברחובות יארח את הצגת הילדים "אורחת פורחת" מבית תיאטרון אורנה פורת. ההצגה תתקיים ביום שני, ה-08.06.26, בשעה 17:00.


ההצגה היא הצגת יחיד הכוללת שירים מקוריים ובובות, והיא נוצרה בהשראת משל העורב הססגוני ומשל השועל והגבינה. עלילת ההצגה עוסקת ברובי המגלה, בזכות חבריה, כי היא אינה זקוקה ל"התקשט בנוצות של אחרים" ושהיא מיוחדת ואהובה בדיוק כפי שהיא.


האירוע מיועד לגילאי 3 ומעלה, וייערך בכתובת רחוב יעקב תמרי 9, רחובות. עלות רכישת כרטיסים עומדת על 50 שקלים עבור הורה וילד, ו-30 שקלים עבור כל ילד נוסף.


להרשמה ולרכישת כרטיסים ניתן ללחוץ על הקישור הבא: לעמוד ההרשמה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


רחובות: מרכז הגישור והדיאלוג העירוני קיים מפגש בין עולים חדשים לתושבים ותיקים

מערכת האתר

מרכז הגישור והדיאלוג העירוני של רשת "חוויות" ברחובות קיים השבוע מפגש דיאלוג בין-תרבותי מיוחד בהשתתפות עולים חדשים דוברי רוסית, מגשרים מצוות המרכז ותושבות ותושבי העיר.

המפגש, שנערך בהובלת מרכז הגישור ובשיתוף מחלקת העלייה והקליטה, נועד לחזק את תחושת השייכות ולעודד היכרות וחיבורים בין הקהילות השונות בעיר. ברחובות מתגוררים אלפי עולים חדשים שהגיעו לישראל בשנים האחרונות ונמצאים בעיצומו של תהליך הקליטה וההשתלבות בחברה הישראלית.

במהלך הערב נחשפו המשתתפים לפעילות של מרכז הגישור והדיאלוג העירוני, השתתפו בפעילות חווייתית בסגנון "חדר בריחה" בקבוצות מעורבות של עולים חדשים ותושבים ותיקים, ולקחו חלק בשיח משותף שנועד לעודד היכרות אישית, שיתוף חוויות ומציאת מכנה משותף.

במרכז הגישור והדיאלוג העירוני מציינים כי בהמשך השנה צפויים להתקיים מפגשים דומים נוספים, לצד הרחבת פעילות הגישור והדיאלוג בקהילה, לרבות פעילויות ייעודיות לבנות ובני נוער. לאורך השנה מתקיימים במרכז קורסים, סדנאות והליכי גישור במגוון תחומים עבור תושבות ותושבי העיר.

ראש העיר, מתן דיל: "רחובות היא עיר מגוונת עם פסיפס אנושי מיוחד, והחיבור בין הקהילות השונות הוא חלק בלתי נפרד מהחוסן העירוני שלנו. המפגשים הללו מאפשרים היכרות אמיתית, שוברים מחסומים ומחזקים את תחושת השייכות של כל תושבת ותושב בעיר. נמשיך לפעול כדי להעניק לעולים החדשים מעטפת קהילתית וחברתית שתסייע להם להשתלב ולהרגיש בבית".

חברת המועצה, מחזיקת תיק העלייה והקליטה ויו"ר דירקטוריון רשת "חוויות", עו"ד קארין ברגינסקי: "שפת הגישור יוצרת חיבורים, הבנה והסכמות בין אנשים ומהווה עבורי דרך חיים. חשוב לנו להמשיך ולפעול למען השתלבותם של העולים החדשים בעיר ובקהילה, תוך יצירת מפגשים בגובה העיניים ובשפה נגישה ומקרבת. אני מאמינה שלמפגשים כאלה יש כוח אמיתי לייצר תחושת שייכות וחיבור. תודה לכל השותפים, לצוות מרכז הגישור על ההובלה ולראש העיר על התמיכה המתמשכת".

מנכ"ל רשת חוויות, גולן ביטון: "מרכז הגישור העירוני הוא דוגמה לעשייה קהילתית שמחברת בין אנשים, תרבויות וקהילות כאן בעיר. רשת חוויות רואה חשיבות רבה בקידום פעילויות שמחזקות את תחושת השייכות, ההיכרות והערבות ההדדית בין תושבי העיר. המפגש המרגש הזה ממחיש את הכוח של דיאלוג ותקשורת ביצירת קהילה מאוחדת ומכילה יותר".

לפרטים נוספים ניתן לפנות למרכז הגישור והדיאלוג העירוני בטלפון 08-9352420, או במייל gishur.rehovot@gmail.com.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה