הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המוצר היומי! אסימון רב-פעמי לעגלת קניות עם מחזיק מפתחות מוצע במחיר של 5.14 ש״ח

מערכת האתר

המוצר היומי הנבחר מאלי אקספרס לגולשי be106


מוצר חדש מוצע בימים אלו ברשת אלי אקספרס:


אסימון רב-פעמי לעגלת קניות, המתחבר לצרור המפתחות, מוצע במחיר של 5.14 ש"ח.

לקניה ופרטים נוספים על הלינק:

https://s.click.aliexpress.com/e/_c36FkOR5




שימו לב!

1. המחיר יכול להשתנות כלפי מעלה/למטה מידי יום

2. כדי ליהנות מהמחיר המוזל יש להיות מחוברים לאלי אקספרס

3. במידה ואתם רוצים לקבל לוואטסאפ בנוסף למוצר היומי, עוד מוצרים מעניינים בכל התחומים מאלי אקספרס, שמערכת be106 מאתרת עבורכם ושולחת מידי יום ישירות לוואטסאפ. לחצו על הלינק והצטרפו לקבוצת הוואטסאפ "דילים וקופונים"

https://www.be106.net/whatsapp/deals_and_coupons/1



להצטרפות לוואטסאפ חדשות באר יעקב להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גבעתיים להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות חולון להצטרפות לוואטסאפ חדשות יבנה להצטרפות לוואטסאפ חדשות נס ציונה להצטרפות לוואטסאפ חדשות פתח תקווה להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


כ-120 צעירות וצעירים השתתפו במפגש "אנפילטרד" של עיריית רחובות ומרכז הצעירים הפלטפורמה: במהלך המפגש עלו רעיונות, ביקורת, חלומות ואתגרים ובגיבוש יוזמות שנועדו לעודד צעירים להישאר ברחובות, ולמשוך לעיר צעירים נוספים.

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מתן דיל ראש העיר רחובות
צילום מתוך דף הפייסבוק מתן דיל ראש העיר רחובות

כ-120 צעירות וצעירים השתתפו השבוע במפגש "אנפילטרד", שקיימה עיריית רחובות יחד עם מרכז הצעירים הפלטפורמה.

במהלך המפגש העלו המשתתפים רעיונות, ביקורת, חלומות ואתגרים. במסגרת שולחנות עגולים וסיעור מוחות, הם עסקו בגיבוש יוזמות שנועדו לעודד צעירים להישאר ברחובות, לשמור על איכות חיים גבוהה ולמשוך לעיר צעירים נוספים.

ראש העיר רחובות, מתן דיל, הודה למשתתפים שהגיעו, שיתפו, שאלו והציעו רעיונות, וציין כי השותפות עמם היא הדרך הנכונה לבנות עיר טובה יותר.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


מ-26 ביולי 2026: הפוד טראק "אהרוני'ס פרייד-צ'יקן" של ישראל אהרוני יפעל במשך שבועיים בעופר בילו סנטר OUTLET

מערכת האתר
צילום: צילום יחצ
צילום: צילום יחצ

הפוד טראק "אהרוני'ס פרייד-צ'יקן" של השף ישראל אהרוני יפעל במתחם הקניות והבילוי עופר בילו סנטר OUTLET במשך שבועיים, מיום ראשון, 26 ביולי 2026, ועד יום חמישי, 6 באוגוסט 2026.

הפוד טראק, המזוהה עם עיצובו הוורוד, יוצב במרכז המתחם ויפעל במתכונת כשרה. בתפריט יוצעו מנות המזוהות עם המותג, ובהן:

  • פופקורן עוף – 45 שקלים
  • כריך קריספי צ'יקן הוט האני – 49 שקלים
  • צלעות תירס – 35 שקלים
  • קומבו פופקורן עוף עם צ'יפס ושתייה – 75 שקלים
  • קומבו קריספי צ'יקן עם צ'יפס ושתייה – 79 שקלים
  • לימונדת מנגו – 12 שקלים

פתיחה חגיגית לקהל הרחב תיערך ביום ראשון, 26 ביולי, בשעה 18:00, בנוכחות השף ישראל אהרוני.

שעות הפעילות יהיו בימים ראשון עד חמישי בין השעות 11:00–20:00, וביום שישי בין השעות 10:00–15:00.

לירון חיים, מנכ"לית עופר בילו סנטר OUTLET, מסרה: "אנו ממשיכים להרחיב את חוויית הבילוי במתחם ולהביא לקהל שלנו את המותגים והחוויות המבוקשים ביותר. אירוח הפוד טראק של ישראל אהרוני מעניק למבקרים הזדמנות ליהנות מחוויה קולינרית עדכנית, צבעונית וייחודית, לצד חוויית הקניות והבילוי שמציע עופר בילו סנטר לאורך כל השנה".

ישראל אהרוני מסר: "אני שמח להגיע לעופר בילו סנטר ולהגיש לקהל את מנות הקריספי צ'יקן שהישראלים כל כך אוהבים. מחכה לפגוש את המבקרים, להגיש אוכל טעים באווירה כיפית ולהפוך את הביקור במתחם לחוויה קולינרית מהנה".

בעופר בילו סנטר OUTLET פועלים דרך קבע פוד טראקים ודוכני אוכל, לצד כ-200 חנויות אאוטלט ומתחמי פנאי ובילוי.


צילום יחצ
קרדיט תמונה: צילום יחצ
צילום יחצ
קרדיט תמונה: צילום יחצ
צילום יחצ
קרדיט תמונה: צילום יחצ
צילום יחצ
קרדיט תמונה: צילום יחצ
צילום יחצ
קרדיט תמונה: צילום יחצ
צילום יחצ
קרדיט תמונה: צילום יחצ
צילום יחצ
קרדיט תמונה: צילום יחצ
צילום יחצ
קרדיט תמונה: צילום יחצ

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


ברחובות נפתחה קבוצת טיפול לכ-30 נשים בגילי 45 עד 90 לעיבוד טראומה מהמסע מאתיופיה לארץ ישראל

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מחלקת מוקד קליטה רחובות
צילום מתוך דף הפייסבוק מחלקת מוקד קליטה רחובות

קבוצת טיפול לנשים לעיבוד טראומה מהמסע מאתיופיה לארץ ישראל נפתחה במרכז אוקט במילצ'ן. לפי הפרסום של מחלקת מוקד קליטה רחובות, הקבוצה נפתחה ביום רביעי, 14 ביולי 2026, בשעה 14:30, ומשתתפות בה כ-30 נשים בגילי 45 עד 90.

את הקבוצה מלווה ממויה זרה, פסיכותרפיסט ועובד סוציאלי. בפרסום הוא תואר כאחד ממטפלי בריאות הנפש הראשונים בישראל ממוצא אתיופי, אשר עבר בעצמו את המסע לבדו בגיל 17.

במהלך המפגש שיתפו המשתתפות בחוויות קשות מהמסע ובהשפעתן המתמשכת. אחת המשתתפות סיפרה כי בעלה נכלא והוכה, וכי שני ילדיה יצאו לסודן במטרה להגיע לירוסלם. לדבריה, באותה תקופה נשאה ילדה קטנה על גבה והייתה בהיריון, וחששה שילדיה אינם בחיים. בהמשך גדל בנה, התחתן בישראל ונולדו לו ארבעה ילדים. היא סיכמה: "בחרתי בחיים במקום להתמקד במה שאבד".

משתתפת אחרת סיפרה כי שכלה את שני ילדיה, בזה אחר זה, במחנה הפליטים בסודן, ולאחר הגעתה לישראל ילדה שני ילדים נוספים. לדבריה, במהלך שנות ההתבגרות שלהם היא סיפרה להם לראשונה, בשיחה טעונה, כי איבדה שני ילדים באתיופיה. היא ציינה כי מאז הם נותנים לה יותר נחת.

משתתפת נוספת סיפרה כי בעת שהמתינה באדיס אבבה להגעה לישראל, בתה הקטנה חלתה. לדבריה, היא לקחה אותה לבית חולים, שם ניתן לילדה כדור, וכעבור כמה דקות היא נפטרה. המשתתפת אמרה כי הרגישה שהדבר היה מכוון וכי הרופאים לא סייעו לה, והוסיפה כי לתחושתה הדבר לא היה קורה אילו הייתה נוצרייה. עוד סיפרה כי באותה תקופה היה חשש שייתפסו או ייאסרו.

בפרסום נכתב כי הקבוצה מאפשרת למשתתפות להניח את הכאב, לשבור את השתיקה ולקבל תמיכה, וכי לכך עשויה להיות השפעה גם על בני משפחותיהן.

התוכנית מפוקחת מטעם המטה לשילוב מיטבי, באחריות השירותים החברתיים, ובהשתתפות דוד מולה, מנהל "דרך החדשה" ברווחה, וזיווה גביהו, רכזת התוכנית. התוכנית מתקיימת בשיתוף מחלקת מוקד קליטה, דוד אלעזר, מנהל מחלקת שותפויות בקהילה, לאה וונדי, מתכללת לשילוב מיטבי, ויו"ר הוועדה דני מרשה.


סרטון:



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה