הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לביא ובארי מלכה ייצגו את מחלקת הנוער של מכבי רחובות בכדורסל בטורניר המכביה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מכבי רחובות מחלקת הנוער כדורסל
צילום מתוך דף הפייסבוק מכבי רחובות מחלקת הנוער כדורסל

מחלקת הנוער כדורסל של מכבי רחובות הציגה את נציגיה בטורניר המכביה. השחקנים לביא מלכה מנבחרת עד גיל 15 (U15) ובארי מלכה מנבחרת עד גיל 14 (U14) ייצגו את המועדון בטורניר.


במועדון איחלו לשניים בהצלחה רבה והביעו ביטחון כי השחקנים ייתנו את הכל על המגרש וייצגו את הקבוצה בכבוד.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


ב-9 ביולי 2026: סדנת מדע ויצירה לילדים על ג'יין גודול בספריית גלים ברחובות

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק חוויות בספריות
צילום מתוך דף הפייסבוק חוויות בספריות

רשת חוויות תקיים סדנת מדע ויצירה לילדים בנושא המדענית, החוקרת והפעילה הסביבתית ג'יין גודול. הפעילות תתקיים בספריית "גלים" ברחובות ביום חמישי, 9 ביולי 2026.

במהלך הסדנה המשתתפים ילמדו על ואלרי ג'יין מוריס-גודול, החל מילדותה בלונדון וחיבתה לבעלי חיים, ועד לנסיעתה לקניה, שם ערכה מחקרים ארוכים ומקיפים אודות קופי שימפנזה ודפוסי חייהם. בהשראת סיפורה, יכינו המשתתפים בובת קוף מיוחדת.

הסדנה מיועדת לתלמידי כיתות א' עד ג'. המפגש ייערך בשעה 17:30 בספריית "גלים", הממוקמת בשכונת חצרות המושבה, ברחוב יעקב תמרי 9, רחובות.

עלות ההשתתפות במפגש עומדת על 10 שקלים למשתתף. לפרטים נוספים, להרשמה ולתשלום ניתן להיכנס לקישור הבא: https://www.havayot.org.il/events/6107/.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


תוכנית במכללת אורט רחובות מציעה לפצועי השירות הצבאי לימודי הנדסאי והשתלבות בתעשייה האווירית

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מכללת אורט רחובות
צילום מתוך דף הפייסבוק מכללת אורט רחובות

מכללת אורט רחובות ותוכנית "עתידאים", בשיתוף התעשייה האווירית, מציעות מסלול לימודים ייעודי לפצועים במהלך השירות הצבאי או הביטחוני. התוכנית מאפשרת הכשרה מקצועית והשתלבות עתידית בקריירה ביטחונית.

במסגרת התוכנית, המשתתפים ילמדו לקראת תואר הנדסאי אלקטרוניקה במתכונת מקוצרת של 17 חודשים בלבד. הלימודים יתקיימו במתכונת של לימודי יום, ארבעה ימים בשבוע, במכללת אורט רחובות. המסלול כולל מימון מלא של שכר הלימוד לרבות סל סיוע ומעטפת כלכלית המוערך בכ-38,000 שקלים.

בסיום הלימודים, מיועדים הבוגרים להשתלב בעבודה בתעשייה האווירית (IAI). יצוין כי מספר המקומות במסלול הלימודים מוגבל.

לפרטים נוספים והרשמה ניתן להיכנס לקישור הבא: לעמוד ההרשמה - לחצו כאן.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


עבודות פיתוח לקו הכחול ברחובות: הסדרי תנועה וחסימות ליליות ברחובות דרך יבנה והרצל בין התאריכים 5-9.7.26

מערכת האתר

משרד התחבורה, באמצעות חברת נתיבי איילון ובשיתוף עיריית רחובות וה.ל.ר, ממשיכים בעבודות לקידום פרויקט מטרונית הקו הכחול בעיר. בעקבות כך, צפויים שינויים בהסדרי התנועה וחסימות כבישים ליליות במספר מוקדים בין התאריכים 5-9.7.26.

פירוט הסדרי התנועה והחסימות:

  • בימים ראשון עד חמישי, 5-9.7.26, החל מהשעה 22:00 ועד השעה 5:00 בבוקר למחרת, ייחסם לתנועת כלי רכב רחוב דרך יבנה, במקטע הרחובות הרימון – הרצל. החסימה תקפה לנוסעים לשני הכיוונים.
  • בימים שני ושלישי, 6-7.7.26, בין השעות 22:00 ל-5:00 למחרת, ייחסם לסירוגין רחוב הרצל לתנועת כלי רכב במקטע הרחובות אליעזר בן יהודה – אייזנברג, לנוסעים לכיוון דרום.
  • בימים שני עד רביעי, 6-8.7.26, בין השעות 22:00 ל-5:00 למחרת, ייחסם רחוב הרצל לתנועת רכבים במקטע הרחובות דרך הפרדסים (בכניסה למושב כפר ביל"ו א') – שדרות הקיבוצים, לנוסעים לכיוון צפון.

הנחיות לציבור ומידע כללי:

לאורך כל שעות העבודה תתאפשר כניסה ויציאת רכבים לחניונים פרטיים, וזאת באמצעות הכוונה של פקחי תנועה ושוטרים שיוצבו במקום. מעבר בטיחותי ונגיש להולכי רגל יתאפשר כרגיל לכל אורך זמן העבודות. נמסר כי במהלך ביצוע העבודות צפוי רעש חריג מהרגיל.

כמו כן, יחולו שינויים במסלולי קווי התחבורה הציבורית ובתחנות האוטובוס באזורים אלו. לפרטים נוספים בנושא ניתן לפנות למוקד המידע של משרד התחבורה במספר *8787. בעקבות החסימות, לנהגים מומלץ להתעדכן ביישומוני הניווט השונים ולהיעזר בדרכים חלופיות.

יצירת קשר ועדכונים:

לפניות ובירורים ניתן ליצור קשר עם שילובים קשרי קהילה (ליאורה) בטלפון 050-7312656 או בדוא"ל: liora@shiluvimcr.co.il.

  • לשליחת פניות ציבור בנושא מטרונית הקו הכחול לחצו כאן.
  • להצטרפות לקבוצת העדכונים על עבודות הקו הכחול בווטסאפ לחצו כאן.
  • לקבלת עדכוני תחבורה כלליים ברחובות לחצו כאן.
  • להצטרפות לקבוצות המידע של העירייה (מידע'לה) לחצו כאן.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • לדעתי , הייתם צריכים לבנות מטרופולין, לקחתם כסף מהתושבים שאפילו לא רצו שירות ירוק כזה ברחובות. התכנון הזה היה על הנייר כבר בשנות ה90 עם ראשי העיר הקודמים, שלא רצו לשנות את המרקם של העיר רחובות. עד שבא גאון הגאונים ,ראש העיר החדש ופשוט הרס במו ידיו את כל העסקים על הרחוב הראשי של רחובות.
    04.07.26 21:34 תגובה
    • קודם כל היו צריכים להוריד את כל המשאיות של הגיזום והפחים וניקיון העיר בשעות 07:00-08:00 שלא יוסיפו לתושבי העיר להתנייד, זה מאוד מאוד מפריע, לתשומת ליבך ראש העיר הנכבד. הלוואי ותתייחס . דבר שני שחייב דחוף לעשות, להוריד את כל האוטובוסים שמסיעים 4 אנשים בלבד על אוטובוס יחיד ולהכניס במקומם ,רכבים קטנים בהתאם. בואו נגדיל ראש ונראה כמה אוטובוסים במהלך היום והלילה, בעצם,מגיעים 5 אנשים בלבד. אז למה להכניס לעיר אוטובוסים?
      04.07.26 21:37 תגובה
      • ראש העיר היקר ,אם תרצה ,אני פנוי בשבילך ובשביל כל תושבי רחובות והסביבה על מנת לייעל ולשפר את הניוד שלכם בשעות הלחץ.
        04.07.26 21:37 תגובה