הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אמונה שפירא קיבלה את אות מצטיין הנשיא לשירות לאומי על פעילותה בגרעין המוזיקלי "אורות חנן" ברחובות ובביה"ח הרצפלד בגדרה

במסגרת השירות היא פועלת בבית ספר, שם היא מסייעת בכיתות התקשורת לילדים המאובחנים על הרצף האוטיסטי

חנה קקיאשוילי


ביום שני (28/5) התקיים טקס מצטייני הנשיא של הרשות לשירות לאומי- אזרחי. בטקס חגיגי ומרגש שהתקיים במשכן נשיא המדינה, הוענקו אותות הצטיינות לעשרות מתנדבים נבחרים, על תרומתם והתנדבותם המשמעותית לטובת החברה והמדינה. הטקס נערך במעמד השר הממונה על השירות הלאומי-אזרחי, אורי אריאל ומנכ"ל רשות השירות הלאומי-אזרחי שר-שלום ג'רבי שעברו בין המתנדבים, המגיעים מכלל פלחי החברה הישראלית, והעניקו להם את תעודות ההוקרה: מתנדבים יהודים ושאינם יהודים; חילוניים, דתיים וחרדים; צעירים מרקע של סיכון ומצוקה וצעירים עם מוגבלויות.


אמונה שפירא קיבלה את אות המצטיין על שנת השירות בגרעין המוזיקלי "אורות חנן" ברחובות.

בנימוקים לבחירתה נכתב: "אמונה מנגנת בסקסופון ובמסגרת השירות נמצאת בבית ספר בגין שם היא מסייעת בכיתות התקשורת לילדים המאובחנים על הרצף האוטיסטי, בעיקר דרך המוזיקה. בנוסף היא מתנדבת במועדונית לילדים ומשמחת חולים בביה"ח הרצפלד בגדרה . היא אף מבקרת בקביעות אישה חולה המרותקת למיטה ללא אפשרות לנוע ולדבר.

אמונה מגיעה בהתמדה ובמסירות בימי החורף והקיץ , נוסעת באוטובוס עם הסקסופון על גבה ומנעימה את זמנם של החולים כל זאת נעשה כדי לעודד את רוחם ולעשות עמם חסד.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות גדרה להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה